O2s

Hvordan man laver naturlig deodorant med tea tree olie

De fleste deodoranter i dag indeholder visse kemikalier, der kan skade kroppen snarere end at gøre det godt. Aluminiumoxid er normalt en ingrediens i en kemisk fremstillet deodorant. Det er en nervegift, og er mistænkt for at være forbundet med flere sygdomme som Alzheimers sygdom, respiratoriske sygdomme, DNA-skader. Det påvirker renal funktion. Det er skræmmende at tænke over det, men hvis du ikke bære en, vil du helt sikkert holde hele dagen. Er der nogen alternativer? Ja, der er. Go naturligt. Naturlig deodorant kan gøres ved hjælp æteriske olier som tea tree olie.

En måde at gøre deodorant bruger det med bagepulver. Her er opskriften på, hvordan man blande det:

  1. Du bliver nødt til at bruge bagepulver til den naturlige deodorant. Bagepulver hjælper absorbere fugt og sved. For at gøre din deodorant, skal du bruge en lille ren skål til at blande dine ingredienser. Tag en teskefuld bagepulver og bland det med lidt vand. Bland ingredienserne godt, indtil de bliver mere som en blød pasta. Vær sikker på at blande dem godt med bagepulver. Konsistensen skal være klistret og ikke for blød.
  2. Bland 3 eller 4 dråber af din tea tree olie i blandingen. Lugten af ​​tea tree olie er stærk så brug den sparsomt. Tea tree olie har antibakterielle og antimikrobielle egenskaber, og det er bedst for at løse stærk og ubehagelig lugt. Men da oliens naturlige lugt er stærk, ville du ikke ønsker at lugte som en omvandrende aromaterapi. Brug kun nogle få dråber af det.
  3. Brug en vatrondel eller bolde og dup pasta på armene. Arbejde med en underarm først, spreder pastaen til at dække hele området. Gør det samme med den anden underarm. Det vil tage et par minutter for blandingen at tørre. Vent, indtil den før ikke sætte på tøjet. Normalt kan du bruge dette en gang om dagen eller en gang hver to dage.

Hvordan man laver naturlig deodorant med tea tree olie. Du bliver nødt til at bruge bagepulver til den naturlige deodorant.
Hvordan man laver naturlig deodorant med tea tree olie. Du bliver nødt til at bruge bagepulver til den naturlige deodorant.

En anden måde at bruge tea tree olie som din deodorant er ved hjælp af blot den æteriske olie og vand. Følg disse trin for at gøre blandingen:

  1. Forbered en ren lille sprøjte. Hvis du har en eksisterende sprøjte, skal du sørge for det er fri for ethvert andet stof. Hvis du har ingen, kan du købe en af ​​disse i din lokale skønhed butikker. Denne sprøjte vil være din beholder til tea tree olie naturlig deodorant.
  2. Bland i 2 dråber tea tree olie for hver ounce af vand. Vær sikker på at du kender omfanget af din sprøjte.
  3. Sæt sprøjten hætte og ryst den kraftigt for at blande de to ingredienser.
  4. Spray en rigelig mængde til hver af armene og lad det tørre inden du tager tøj over dem. Man kan bruge denne tea tree olie deodorant flere gange om dagen eller efter behov.

Det er sikre at vide, at der er naturlige måder at holde ildelugtende ren og god. Ansøgning om den naturlige tea tree olie deodorant kan vare en dag eller nogle gange længere end 24 timer, hvis din krop ikke producere for meget toksiner. Den bagepulver efterlader ikke en hvid rest, hvis du er bekymret for det, så er det helt sikkert at bære og svede det ud, selv når iført dine foretrukne sort skjorte.