O2s

Hvordan man laver en zoo tur endnu mere lærerigt for din preschooler

En tur til zoologisk have er en sjov måde at tilbringe dagen sammen med dit barn. Hvis du har en førskole alderen barn, et besøg i zoo er en fantastisk måde at åbne dit barns øjne for en helt ny verden. Elefanter, tigre og løver vil bogstaveligt komme til live, før dit barn, og det er en fantastisk måde at dyrke sin interesse for dyr og natur.

Når du går til zoo, maksimere oplevelsen med et par forberedelser. På denne måde vil turen til zoo ikke kun være sjovt, men uddannelsesmæssige samt.

Hvordan man laver en zoo tur endnu mere lærerigt for din preschooler. Læs bøger, før du går.
Hvordan man laver en zoo tur endnu mere lærerigt for din preschooler. Læs bøger, før du går.

  • Læs bøger, før du går. Opbygge en tur til zoologisk have ved at læse bøger om forskellige dyr han er tilbøjelige til at se i zoologisk have. Du kan også få historier at funktionen dyr som hovedpersoner. Baby Einstein bøger om dyr er store, fordi det anvender rigtige dyr i deres billeder sammen med små godbidder af trivia om hvert dyr. Når du kommer hjem fra zoo, forbi biblioteket og låne flere bøger om dyr til yderligere at styrke, hvad dit barn har set og lært. Strejke, mens interessen er høj!
  • Se naturen og vilde liv shows. Watch National Geographic specials. Forkæl dit barn i Dora the Explorer og Go! Diego! eller Wonderpets. Disse viser funktionen dyr fremtrædende plads i deres historier, så det er en fantastisk måde at skabe interesse og opdrage dit barn om forskellige trivia og ting på dyr.
  • Tag turen. Udnyt den gratis rundvisning i zoo. På denne måde har du en kyndig ressource person, som du kan stille spørgsmål og give dig en kort spiel på hvert dyr, du besøger. Nogle ture endda lade dig røre ved dyrene. Hvis dit barn viser interesse om et bestemt dyr, skal han bede tour guide spørgsmål.
  • Planlæg din rejse. Besøg zoo hjemmeside for at finde ud af, om der er nogen dyr shows på dagen for dit besøg. Nogle dyr er taget ud på bestemte tidspunkter og kan få lov til at bevæge sig frit. Andre gange kan zoo besøgende endda se dyrene blive fodret. Husk, at nogle nataktive dyr kan være i søvn under middag, såsom løver, så du måske ønsker at besøge, når det er mest sandsynligt, at disse dyr er vågen.
  • Læs oplysningerne plaques. Læs oplysningerne trykt foran hvert bur eller sektion. Påpeg til barnet nogen specifikke mærker, der kendetegner en bestemt dyr fra en anden. For eksempel viser påpege den store lodne manke af løven, eller de interessante pletter på gepard.


Vis begejstring når du går til zoo

Vis begejstring når du går til zoo, så dit barn kan blive begejstret om turen så godt. Udnyt dage, hvor indgangen er gratis. Arranger turen med et andet barn på samme alder, så dit barn kan have det sjovere at gå rundt i zoologisk have. Hvis du planlægger turen ordentligt, din preschooler er sikker på at have det sjovt og samtidig lære om de forskellige dyr. Lad hans besøg i zoo være en magisk oplevelse for ham!