O2s

Hvordan man laver en vandring survival kit

Spørg enhver krydret trekker og han vil fortælle dig, at forberedelse er afgørende for vandreture. Uanset om du er ude på en weekend vandretur eller en udvidet backpacking tur, er det bedst, at du er forberedt på, hvad stier vil bringe. Nedenfor er et par tips om, hvordan man sammensætter en væsentlig vandreture overlevelse kit, der vil dække de fleste af de fornødenheder, hvis og når noget går galt under din rejse.

Selvfølgelig kan du købe en vandring overlevelse kit til enhver udendørs entusiast butik, men en masse af de ting i disse kits er normale dagligdags ting, du har liggende rundt omkring i huset.

Hvordan man laver en vandring survival kit. Heavy-duty aluminiumsfolie.
Hvordan man laver en vandring survival kit. Heavy-duty aluminiumsfolie.

Her er en liste over disse dagligdags emner, der vil være afgørende for at sætte sammen din vandring overlevelse kit:

  • Mirror. Under et spejl eller en reflekterende overflade i din overlevelse kit er nødvendig, når du forsøger at signalere fly og helikoptere til undsætning. På en solrig dag, kan et spejl reflektere lys op til 60 km. Spejle kan også starte en brand i tilfælde behovet opstår. Spejle kan bruges til spejder fremad og til at kigge rundt svært tilgængelige steder.
  • Fløjte. Den skingre lyd fra en fløjte vil bære længere end din stemme kan. Du kan bruge fløjte til at signalere redningshold eller at annoncere din placering. En fløjte kan endda skræmme potentielt farlige dyr.
  • Gaffatape. Når du har brug for at binde noget sammen ude i bushen, intet kommer tæt på fleksibilitet, brudstyrke og limning dygtighed af gaffatape. Du kan bruge den til at reparere tøj, som en bandage, for at hjælpe med at holde din husly og andre sådanne væsentlige anvendelser. Den er kompakt og nem at pakke, og du kan endda få det hængende off dit bælte, hvis du har ingen plads i rygsækken.
  • Fiskesnøre. Afgørende for fældefangst måltider ud i bushen, vil en fiskesnøre være en stor hjælp, fordi du altid vil være i stand til at fange mad til at holde dig i live. Uanset om du bruger den til fiskeri eller til at skabe fælder og snarer, vil det være en stor hjælp for dig.
  • Solcreme. Ikke længere at begrænse sig til strande, solcreme er en fantastisk måde at forhindre varme skader. Få en, der har mindst SPF 35, så du er beskyttet mod solskoldning. Det er også hjælper mod dehydrering tabt eller fugt.
  • Lighter. Når du er ude i ørkenen, ilden er den bedste beskyttelse du har mod naturen. Det holder dig varm om natten, tilbereder din mad, holder dig komfortabel og kan bruges til at signalere rednings fly og helikoptere højt over dig.
  • Overlevelse kniv. Du vil have en med en fuld tang, hvilket betyder, at bladet går hele vejen gennem håndtaget. Dette vil komme i handy for beskyttelse og for brænde og pindebrænde indsamling.
  • Heavy-duty aluminiumsfolie. Dette vil komme i handy, når du er kogende vand, eller når du omdirigere lyskilden.


Opbevar disse elementer i din rygsæk, og du bør være fint, når du er derude. Husk altid: beredskab redder liv!