O2s

Hvordan man laver en t-shirt i en tank top


Løb tør for tank toppe denne sommer? Ikke delvis til de store og baggy ærmer på din nye tee? Hvorfor ikke gøre din favorit t-shirt i en tank top i stedet? Dette hurtig og nem guide vil hjælpe dig til at gøre en t-shirt i en tank top på ingen tid overhovedet.

Trin 1

Hvordan man laver en t-shirt i en tank top. Saml dine leverancer.
Hvordan man laver en t-shirt i en tank top. Saml dine leverancer.

Saml dine leverancer Til denne T-shirt makeover, skal du bruge følgende.:

  • En t-shirt
  • Saks
  • Kridt eller en stof farveblyant
  • Tråd / nål eller en symaskine
  • Syning pins
  • En jern

Trin 2

Skær ærmerne. Det første skridt til at dreje en t-shirt i en tank top er afskære ærmerne. For at gøre dette, skal du først slå din t-shirt ud og ind. Du skal være i stand til at se sømmene for reference. Brug en skarp saks, og dine sømme som en skæreføringen, afbrød begge ærmer på den indvendige kant af sømmen. Undgå at skære ærmet fra, mens det er fladt - du kan ikke sikre en lige skåret på denne måde. I stedet klippe dit ærme gennem et enkelt lag, arbejder din vej rundt i hele ærmet.

Trin 3

Forkort skjorten. Generelt er tanktoppe meget kortere end t-shirts. Så ud over at afskære ærmerne i t-shirt, skal du også nødt til at trimme væk lidt af bunden af ​​din t-shirt for at gøre det ser mere som en tank top. Brug din lineal eller målebånd og din kridtstreg for at markere en 2 "cut linje rundt om hele bunden af ​​din skjorte. Skær mere, hvis du foretrækker det. (Bare sørg for at måle den ny længde først ved at holde op skjorte til brystet før du foretager eventuelle nedskæringer.) Igen, klippe dit stof i et enkelt lag, arbejder din vej rundt i hele bunden.

Trin 4

Trin 1. følgende.
Trin 1. følgende.

Sy langs din snitlinier. Når du har skåret ærmerne og i bunden af din t-shirt, skulle det nu ligne en tank top. Og hvis du er tilfreds med grunge udseende, kan du stoppe på dette tidspunkt. Men hvis du vil undgå flosser, bør du virkelig sy en søm i armene og bunden af ​​din nye tank top. Du kan gøre dette ved hånden eller med en symaskine (ikke intimideret - en symaskine er ganske enkel at betjene).

Start med først at rulle manchetten af ​​din tank top op mindst ½ ". Brug din lineal og nogle kridt til at gøre en konsekvent hem hele vejen rundt din tank top ærmet. Derefter bruge din jern til at flade ærmet, så din hem vundet ' t skift. Brug knappenåle til at holde din fold på plads. Gør dette for begge ærmer, og for bunden af ​​din tank top.

Uanset om du syr med hånden eller med en maskine, dit søm brug for at bruge en stram søm. (Et ligesøm vil gøre!) Det betyder, at der ikke bør være nogen huller mellem, hvor tråden går ned i stoffet og kommer op igen for at lave en ny søm. Din symaskine vil gøre dette automatisk. Jo strammere søm, jo ​​længere din hem vil vare på din nye tank top.