O2s

Hvordan man laver en Shamrock hat

Er du planlægger at lave din egen shamrock hat

Er du planlægger at lave din egen shamrock hat? Nå, før din videre, er du nødt til at gøre op dit sind. Du er nødt til at finde ud af præcis, hvad du ønsker at skabe. De formularer og design er for mange. Men bare rolig, de fleste af dem er nemme at gøre, og de helt sikkert kræve ikke for mange materialer. Med andre ord, kan du let udføre dit projekt, især hvis du har valgt den bedste for dig. Bemærk dog, at de fleste Crafters foretrækker den version, der opdeler shamrock hat i to dele. De har simpelthen slutte delene senere og overraskende, at de ikke gør nogen sy, og de ikke anvender nogen kompleks håndværk teknik.

Hvordan man laver en Shamrock hat. Få dit hoved omkreds.
Hvordan man laver en Shamrock hat. Få dit hoved omkreds.

Her er de trin, hvordan du kan lave din egen shamrock hat:

  • Få dit hoved omkreds. Se for, at målingen er præcis. Resultatet vil indikere den indvendige størrelse af din Shamrock hat. Når størrelsen er blevet etableret, giver et halv tomme godtgørelse til totalen. Det kommer til at garantere, at din shamrock hat kommer til at passe løst på dit hoved.
  • Fortsæt ved at tegne en cirkel. Dens størrelse bør svare til størrelsen af dit hoved. Der henvises til ovenstående trin. Efter at tegne en anden cirkel. Denne gang gøre det større eller større end den første cirkel. Tild en forskel på to eller tre inches. Den anden cirkel regnskab for randen af ​​dine shamrock hat. Så vær forsigtig. Dit mål er at lave en pasform, der er ordentlig og behagelig. Men de fleste håndværkere bemærke, at den gennemsnitlige måling er omkring 10 "på ydersiden og 7" på indersiden.
  • Bringe ud af din blyant og din hersker. Brug dem til at tegne eller spore et rektangel, 6 "x 5". Dit næste skridt er at skære dette rektangel. Må ikke haste skæring. Det er vigtigt, at du har en stabil, nice linje.
  • Fortsæt ved at rulle rektangel. Derefter får din lim. Brug den til mål enderne af rektanglet. Efter at lime enderne, bør du have et rør form.
  • Fastgør røret direkte til randen på din shamrock hat. Igen, brug din lim. Kontroller røret er korrekt og fast forbundet indefra. Det burde give din færdige produkt til at se renere, skarpere og mere poleret.
  • Lad limen at afkøle og sæt ned først. Det burde tage et par minutter. Efter at bringe ud af din perle halskæde eller din grønne bånd. Lad halskæde eller bånd til at rulle rundt din shamrock hat base. Der umiddelbart skjuler de specifikke sammenføjning områder.
  • Hvis du har valgt at bruge et bånd, kan du rulle den rundt om hatten. Derefter fashion en knude. Du kan også binde det. Få din lim pistol, så du kan placere bånd og holde den der fast.
  • Øge udsmykningen ved at tilføje nogle tilbehør. Sæt nogle heldige charme eller plastik shamrocks.


En anden god materiale til din Shamrock hat er en konstruktion papir

En anden god materiale til din Shamrock hat er en konstruktion papir. Men huske på, at papiret ikke er virkelig stærk. Det kan ikke vare længe. Så hvis du har et valg, er det bedre at holde sig til grøn håndværk skum.