O2s

Hvordan man laver en rejse smykker arrangør

Elsker du at rejse

Elsker du at rejse, men hader tanken om at have dine forskellige smykker blandet op og filtret undervejs? Dette har været et problem for mange kvinder, når der går på en tur. Selvfølgelig skal de matche smykker med kjolen, de vil være iført. Dette kræver bringe flere smykker på en gang. De fleste kvinder ønsker ikke at bringe blot et sæt af smykker, når de rejser. De ønsker at bringe alt, hvad der vil matche hver af de kjoler, de har. Er du fanget i det samme dilemma? Nå, bekymre dig ikke mere. Denne artikel vil lære dig, hvordan du lave din helt egen rejse smykker arrangør.

Hvordan man laver en rejse smykker arrangør. ? hvad har du brug for at lave en.
Hvordan man laver en rejse smykker arrangør. ? hvad har du brug for at lave en.

  • ? Hvad har du brug for at lave en Køb følgende materialer: en smuk stof, fortrinsvis en blank en, en underkjole stof til at tjene som foring, tråde, nåle, plast lærred, og to stykker lynlås og et par af magnetiske knapper. Du skal også bruge en symaskine, saks, lineal og skrædderens kridt.
  • Skær tekstiler. Lav en 8 "x18" måling på den farvede stof og skørt. Mål med lineal og line det med skrædderens kridt så linierne ville blive nemt ses. Du skal bruge to stykker af farvet stof og én til underkjole. Skær dimensioner. For plastic lærred, at to stykker med en måling på 6 "x 6".
  • Sy stofferne sammen. Når stofferne er skåret, anbringes skørt under farvet stof. Gem den anden farvet stof til senere. Sy kanterne for at sikre dem. Før sy lynlåsen og plast lærred til stoffet, sy dem separat først. Når dette er gjort, er det nu tid til at sy dem til farvet stof. Start en tomme fra toppen og en tomme fra begge sider. Gør dette på den anden plastik lærred omkring ti inches fra toppen og en tomme fra begge sider.
  • Gør rum. Hvis du har syet den plast lærred på stoffet, opdele den i tre 2 "X2" rum ved at sy hele vejen ned og hen over lærredet. Disse vil fungere som opbevaring for hver af dine smykker. Efter dette, sy den bagerste del af din arrangør at fuldføre look. Sørg for, at stoffet vender opad. At afslutte det ud, sætte i par magnetiske knapper i midten toppen og bunden af ​​din arrangør. Fold det færdige produkt i halvdelen at lukke den.


Nu hvor du har lavet et smykke organisator for din rejse

Nu hvor du har lavet et smykke organisator for din rejse, vil du ikke behøver at bekymre sig om forlagt eller tabt smykker, fordi du allerede har en sag for dem. Din halskæder vil ikke længere være viklet med de andre, fordi de vil have en kammer alle deres egne. Du vil ikke nødt til at sætte dem næsten overalt der er plads i din taske eller bagage. Du har også gjort en i design og farve, du ønsker. Det er også meget let og vil ikke tage meget af din bagage rum, så der bliver mere plads til andre ting, du har brug for at bringe på din rejse.