O2s

Hvordan man laver en pore minimering ansigtsmaske

Gør dit ansigt ser smuk er meget let at opnå

Gør dit ansigt ser smuk er meget let at opnå. Alt du behøver, er en flok af kosmetik til søm jobbet for dig. Med den rigtige farve og nuancer, lidt concealer her og der, og et strejf af rødme, vil du være på udkig fejlfri i en jiff. Men gør din hud utrolig glat uden make-up kan være lidt af en udfordring, for ikke at nævne, at skulle vedligeholde det. Det kræver disciplin og arbejde. Du skal have den rigtige kost og den rigtige mængde søvn. Drikke otte glas vand om dagen virkelig hjælper din hud bliver blød, og udøver kan gøre det glød.

Men de fleste problemer ligger i acne

Men de fleste problemer ligger i acne, bumser, hudorme og whiteheads, der bare ikke vil gå væk, uanset hvor mange forskellige sæber, du har prøvet. Fedtet hud kan være den skyldige, men har store porer kan være den vigtigste årsag til disse forfærdelige pletter samt. Store porer kan nemt tiltrække snavs, tilstopning det, i sidste ende skabe en skamplet du vil snart begynde at hade. Under det behandles af en hudlæge kan være dyrt, så du kan vælge en gør-det-selv behandling i komfort i dit hjem. Du vil blive brug hjemmelavede ansigts masker, der koncentrerer sig om at stramme dine porer efterlader din hud smidig, glat og blød.

Her er hvordan man laver en pore minimering ansigtsmaske, som i høj grad vil hjælpe dig med din akut behov.

1.. Egg White Facial Mask. Det er virkelig nemt at lave. Alt du behøver, er en flok æggehvider og et knurhår. Adskil æggehvide fra æggeblomme. Sæt blommen side. Pisk æggehvide, indtil det skummer op. Put det i dit ansigt og din hals. Vent, indtil den er helt tør. Vask dit ansigt med vand.

Hvordan man laver en pore minimering ansigtsmaske. Gør dit ansigt ser smuk er meget let at opnå.
Hvordan man laver en pore minimering ansigtsmaske. Gør dit ansigt ser smuk er meget let at opnå.

2.. Æg og honning ansigtsmaske. De ingredienser, du har brug for, er som følger:

  • 1 mellemstort æg
  • ½ tsk olivenolie (du kan bruge solsikkeolie også)
  • 1 tsk honning
  • Et par dråber vand

Kombiner alle ingredienser i en skål

Bland alle ingredienser i en skål. Bland det grundigt, indtil den er helt glat. Forsigtigt anvende det til dit ansigt og hals. Lad det i femten minutter. Vask det med varmt vand.

3.. Æg og havregryn ansigtsmaske. Ingredienser til denne maske er:

Men de fleste problemer ligger i acne. Kombiner alle ingredienser i en skål.
Men de fleste problemer ligger i acne. Kombiner alle ingredienser i en skål.

  • 1 æggeblomme
  • ½ tsk citronsaft
  • ½ tsk olivenolie
  • 2 spsk havre

Dette er en perfekt maske til fedtet hud

Dette er en perfekt maske til fedtet hud. Start med at slå ægget og derefter tilsæt citronsaft, havre og olivenolie. Bland det og anvende det i ti minutter. Vask grundigt.

Disse ansigts masker er effektive

Disse ansigts masker er effektive. Bare sørg for at følge alle de nødvendige ingredienser og instruktioner omhyggeligt og korrekt. Alle disse kan anvendes på alle hudtyper. Du vil ikke engang nødt til at betale for noget. Alt, hvad du behøver er bare venter på dig i dit eget spisekammer. Dette er ikke kun at minimere dine porer, men det er også en god ansigts sæbe. Dog altid huske tidspunktet for masken ansøgning. Forlader det for længe kan forårsage skade. Det bedste er, er der ingen involverede kemikalier, der potentielt vil skade dig. Så hvad venter du på? Start din måde at opnå fejlfrit glat hud.