O2s

Hvordan man laver en polar fleece hat

Folk er let trukket til mode

Folk er let trukket til mode. Dette kan bekræftes af den blomstrende af flere shows relateret til mode i Hollywood. Andre make-over serien synes også at ligne disse typer af programmer. Dette kan gøre dig meget opmærksomme med den måde, du ser og med de ting, du slid.

Hvordan man laver en polar fleece hat. Arbejde på din hat mønster.
Hvordan man laver en polar fleece hat. Arbejde på din hat mønster.

En af de måder, hvorpå du kan prep op dit udseende er ved at bære polarfleece hatte. Det gode ved denne type hat er, at du ikke ofrer din komfort bare for mode. Med fleece hatte, kan du stadig se fashionable mens dit hoved relishes blødhed af fleece hat. Hvis du ønsker at have din egen fleece hat, her er nogle skridt at tage. Må som nævnt og forkæl dig selv med den dødbringende combo af komfort og mode!

  1. Arbejde på din hat mønster. Ligesom blueprint af ingeniører, kan et skitserede mønster af hatten, du ønsker at gøre tjene som vejledning, når du begynder at gøre det. Arranger alle detaljer er væsentlige for proceduren og sørg for, at du har identificeret den farve og dimensioner af hatten. Dette vil gøre strømmen af ​​dit arbejde lettere.
  2. Forbered stoffet. Klip stoffet i henhold til den størrelse, du har brug for. Måle størrelsen af ​​dit hoved og derefter tilføje en fjerdedel tomme for godtgørelse. Dette vil forhindre dig i at gøre en hat, der ikke passer dit hoved. Hvis du ønsker en rullet op design, bør du gøre godtgørelsen lidt større. Brug en strækbar polar fleece, hvis du vil have din hat til at være holdbart og flot. Afgiv din polar fleece stof på en flad overflade, med den forkerte side opad. Placer pap skabelon oven på stoffet. Trace skabelonen med et stof-mærkning pen. Lav fire tracings.
  3. Sy enderne af stoffet. Med forsiden af stoffet opad og ligger på en hård overflade, det sy hele dens længde. Forbered dig på at ofre endda lidt af godtgørelsen du allerede har indstillet tidligere, da sytråd vil spise op nogle dele af klud. Det er derfor, det er tilrådeligt, at din ydelse ikke er for mager.
  4. Foretag manchetten. Når du har færdig med at sy langs af stoffet, kan du nu gøre manchetten på din hat. Fold kanterne af stoffet afhængig af godtgørelse, du har lavet tidligere. Et godt estimat for folden er to til tre og en halv inches for den nederste kant. For hem kan du tildele en fjerdedel til en tomme af fold. Efter foldning, sy de foldede dele for at gøre manchetten. Trim sømmen på toppen af ​​hatten, så det vil ikke bule, når du bære det. Efter finjustering sy kantede del for at dække op i hullet.
  5. Gør den sidste finpudsning. At slutte hatten, sy langs de modsatte ender af hatten top. I stedet for syning, kan du sy langs disse to ender. For at sikre at sy i hatten ikke bliver beskadiget nemt, kan du bruge en meget tykkere tråd. Sy huen vrangen ud og derefter binde det ud ved slutpunktet. Efter dette, kan du nu bruge din fleece hat.

Fleece hatte er ikke kun trendy

Fleece hatte er ikke kun trendy. De er også værd at bære, fordi du vil sandsynligvis føle sig godt tilpas med dem hvile på dit hoved. Følg trinene her, og du vil snart komme op med en fleece hat at prale med dine venner!