O2s

Hvordan man laver en penge bælte

Et penge bælte er et vigtigt element

Et penge bælte er et vigtigt element, som du skal have med dig, når du rejser. Det er godt at have, så du kan få dine penge med dig på alle tidspunkter. Det gode ved at bære en penge bælte er, at du ikke behøver at gøre grave rundt i din taske til at finde din tegnebog. Der er penge bælter, der er tilgængelige for køb i butikkerne. Men de kan være ganske dyrt, og de kun har begrænsede designs at vælge imellem. Du kan lave dine egne penge bælte nemt.

Hvordan man laver en penge bælte. Materialer, som du har brug for.
Hvordan man laver en penge bælte. Materialer, som du har brug for.

Følg disse enkle trin for at lære hvordan man laver en penge bælte:

  • Materialer, som du har brug for. De materialer, du skal bruge for at gøre en penge bælte er det bælte, som du vil bruge, Velcrobånd, super lim, en penge pose og nogle aviser. Du kan købe velcrobånd fra din lokale kunst og kunsthåndværk butik.
  • Forbered arbejdsområdet. Vælg en placering, hvor du vil arbejde. Fastlægge nogle aviser på overfladen af ​​dit arbejdsområde. Dette vil forhindre super lim fra at komme på overfladen og ødelægge dit bord. Du kan tape ned siderne af aviserne for at forhindre dem i at flyve rundt.
  • Gøre bæltetaske. Nu er du klar til at gøre dine penge bælte. Placer bæltet på overfladen af ​​dit arbejdsområde med den forkerte side af bæltet opad. Bestem hvor du vil have penge pose til at være. Man kan vælge at have det på midten af ​​båndet eller på siden. Få en af ​​Velcro stykker og lim det på båndet. Få den anden stykke af velcro og lim det på bagsiden af ​​dine penge pose. Vent til limen tørre helt, før du afprøve dine penge bælte. Dette kan tage et par minutter.
  • Test din penge bælte. Når limen er allerede tør, kan du teste dine penge bælte. Put nogle regninger inde i penge pose, forsegles og fastgøre velcro stykker sammen. Når du bærer bæltet skal pengene posen sikres mellem båndet og bukserne. Hvis du har brug for at få penge, bare strip off de penge posen fra Velcro og bruge dine penge. Det er så nemt.
  • Variationer. Nu ved du, hvordan du kan gøre en penge bælte. Hvis du opdager, at limen ikke er god nok til at holde Velcro på plads, hvad du kan gøre, er søm Velcro stykker til bæltet og til de penge posen. Dette skulle give et godt greb, så du ikke mister dine penge. Gør forskellige designs og farver for dine penge bælte, så du kan parre dem op med din påklædning, når du rejser eller gå på shopping.


Nu ved du

Nu ved du, hvordan man laver en penge bælte. Du behøver ikke at bruge så mange penge på penge bælter fra butikkerne. Når du bruger dine penge bælte, altid være opmærksom på dine omgivelser. Udsæt ikke alle dine penge på et offentligt sted.