O2s

Hvordan man laver en papirspose vest

Veste vil altid skabe et fashion statement

Veste vil altid skabe et fashion statement. Med veste let tilgængelige på markedet, vil de altid være en del af enhver familiens garderobe. For dit barn, vil en vest, der er lavet ud af papir allerede gør. Oftere end ikke, vil du blive bedt om at hjælpe ham gøre en papirspose vest til brug i hans skuespil, modeshows, cowboy outfits, og Native europæiske kostumer. Så inden dit barn kommer i tårer, find ud af hvordan du kan hjælpe ham gøre en vest med en papirspose:

Hvordan man laver en papirspose vest. Forberede materialerne til vesten.
Hvordan man laver en papirspose vest. Forberede materialerne til vesten.

  • Forberede materialerne til vesten. De vigtigste materialer, du får brug for dette projekt er en stor papirpose og en saks. Hvis designs er nødvendigt udarbejde andre håndværk materialer såsom akryl maling, lim, maling pensel, og andre dekorationer såsom klistermærker.
  • Klip papiret taske til vesten. Forbered papirpose og åbne det en smule. Bestemme, hvilken del af posen vil tjene som flade på vesten. Derefter skæres en meget lige linje lige gennem papiret posens midte for at danne den forreste side af vesten.
  • Skær en dejlig hul til hovedet. Find papirspose bund og klippe et hul der. Sørg for, at du laver et hul, der er stor nok til dit barns hoved til at gå igennem. For den største præcision, vurdere størrelsen af ​​dit barns hoved, så du ikke behøver at foretage justeringer senere på billedet.
  • Skær to huller til begge arme. Find papirspose s sider og lave et hul i dem. Det er her armene af dit barn vil gå igennem, når iført vesten. Ved skæring, forlade omkring en tomme fra det øverste lag af posen for at sikre, at vesten ikke nemt bliver revet. Når det er gjort, lad dit barn prøve vesten og lod ham bevæge armene ned og op. Hvis armene har plads nok, vil der være en lille mulighed for, at vesten vil blive revet væk. En god teknik kan du ansøge om dette trin er at perfektionere den ene side af armen hul først og derefter kopiere det til den anden side. Når begge sider er tilendebragt, lad dit barn prøve vesten på.
  • Afslut udformningen af vesten. Skær en V-form i den forreste side af vesten. Dette vil forhindre dit barns hals fra at få kontakt og blive irriteret over vesten.
  • Mal vesten med alle farver. Spørg dit barn, hvad farve han ønsker for en vest. Derefter male det færdige vest med den farve. Det er bedst at bruge akrylmaling til dette formål, da den ikke overlader for meget lugt bagefter. Vær opmærksom på, at du har brug for mere end et lag af maling, især hvis du bruger en papirspose med fed design på det. Så, lad malingen tørre helt natten over.
  • Dekorere vesten. Få klistermærker eller andre billeder, som du kan bruge til at designe vesten. Lim disse dekorationer på forsiden af ​​vesten. Eller du kan male et nyt design til vesten ved hjælp af andre farver end basen.


Det er ikke vanskeligt at foretage en vest med en papirpose

Det er ikke vanskeligt at foretage en vest med en papirpose. Derfor, når dit barn har brug en for en skole projekt eller en aktivitet, kan du altid låne ham en hånd. Plus, med din kreativitet og fantasi, kan du og dit barn skaber en papirpose vest, der vil være unik fra alle andre veste derude.