O2s

Hvordan man laver en overlevelse kit

Hvis du elsker at gå på udendørs eventyr

Hvis du elsker at gå på udendørs eventyr, en af ​​de væsentlige emner, som du altid skal have med dig er en survival kit. Du skal vide, at en ulykke eller en nødsituation kan opstå når som helst, og du har brug for en overlevelse kit for at overleve. Du behøver ikke at spilde din penge at købe overlevelse kits i butikker. De fleste af dem er for dyrt og ikke selv fuldstændig.

Hvordan man laver en overlevelse kit. Grundlæggende elementer.
Hvordan man laver en overlevelse kit. Grundlæggende elementer.

Du kan lave din egen overlevelse kit og omfatter alle de ting, som du føler vil være praktisk i uønskede situationer. Medbring dette survival kit til camping, fiskeri, vandreture, trekking, jagt og enhver udendørs aktivitet, du deltager i.

Her er de ting, du har brug for at sætte inde i din overlevelse kit:

  • Grundlæggende elementer. Der er grundlæggende ting, du bør altid har inde i din overlevelse kit. Disse er: mindst femogtyve meter nylonreb, to kasser med vandtætte tændstikker, et lille spejl, lys orange jakke, fiskekroge, fløjte, to store skraldeposer, et kompas og papir og pen. Dette er de grundlæggende elementer, som du bør tage med dig. Du kan bruge alle disse elementer, når du er faret vild i ørkenen.
  • Førstehjælps kit. Du kan også medtage en lille førstehjælpskasse i din overlevelse kit. Du ved ikke, hvornår en ulykke kan opstå, så det er bedst at være klar. De elementer, som du skal medtage i førstehjælpskasse er pakker med sterile pads, gaze, aspirin, band-hjælpemidler, bandager, førstehjælp tape og nogle grundlæggende medicin og særlig medicin, hvis du lider af en medicinsk tilstand.

Hvis du elsker at gå på udendørs eventyr. Det er de ting, du bør have i din overlevelse kit.
Hvis du elsker at gå på udendørs eventyr. Det er de ting, du bør have i din overlevelse kit.

De elementer, der er nævnt ovenfor, er de væsentlige ting, som du altid bør have med dig. Men hvis du føler, at du har brug for andre ting at medtage i din overlevelse kit, er du velkommen til at gøre det. Nogle mennesker ønsker at være så forberedt som muligt, så de omfatter andre poster i deres overlevelse kits, såsom:

  • Næring. For næring, kan du medbringe pakker instant suppe, energi barer, pakker af honning, nødder og tørret frugt.
  • Rent vand. Går uden mad i flere dage vil gøre dig svag, men går uden vand i over en dag kan dræbe dig. Du kan se vandkilder, hvor du er, men du er nødt til at sørge for, at det vand du drikker, er rent for at undgå at få sygdomme. Du kan bringe med dig en lille kedel, hvor du kan koge vand for at slippe af bakterier.
  • Shelter. En anden ting du kan føje til din overlevelse kit er et tykt tæppe. Dette kan holde dig varm om natten og kan også tjene som et tag over hovedet. Du kan lave en lille læ ved at montere tæppe med nogle grene.

Det er de ting, du bør have i din overlevelse kit

Det er de ting, du bør have i din overlevelse kit. Sæt de væsentlige elementer i en lille rygsæk, som du kan bringe med din hvor du går. For de ekstra elementer, kan du lade det inde i bagagerummet på din bil, når du går ud for dine udendørs og vildmark aktiviteter.