O2s

Hvordan man laver en cheerleader overlevelse kit

Så er din datter blevet en cheerleader i skolen

Så er din datter blevet en cheerleader i skolen. Det kan være på grund af hendes smukke ansigt, sexet krop, atletiske, dans færdigheder, eller pep. Uanset hvad er tilfældet, skal du være stolt, da cheerleading normalt er forbeholdt de udvalgte få. For at vise hvor stolt du er af din datter, kan du ønsker at brusebad hende med gaver. En gave idé, at du kan overveje som er helt relevant for hendes liv som en cheerleader er et survival kit specielt til cheerleaders. Her er nogle tips om, hvad at kaste ind i sættet.

Hvordan man laver en cheerleader overlevelse kit. Kast i en masse søde ting.
Hvordan man laver en cheerleader overlevelse kit. Kast i en masse søde ting.

  • Start med en kort. Dette er sandsynligvis det vigtigste aspekt af en gave, kortet. I dette tilfælde er du forære hende denne overlevelse kit til at vise hende, at du er meget stolt af, hvad hun har udrettet. Udvælge en dejlig lykønskningskort er relevant for den lejlighed, Hallmark har alt ned pat, eller du kan oprette og udskrive dine egne. Uanset hvad det er tilfældet, skal du sørge for at skrive en meningsfuld besked om, hvordan du er stolt af hende, og hvordan du vil se hver præsentation den jublende trup vil gøre under de forskellige sportsbegivenheder i skolen.
  • Kast i en masse søde ting. Da din datter er pornoblade pige type, kan du ønsker at smide i en masse ting, at hun vil finde nuttet. For startere, smide i en knap i form af en flot og gul glade ansigt. Tilføj et par klistermærker med hjerter, stjerner og lignende til at repræsentere hvor meget du elsker hende, og at du altid tænker på hende som en stjerne. Endelig kan du sikkert smide i en miniature pom-pom eller noget.
  • Tilføj nogle praktiske elementer. Bortset fra den nuttede ting, vil du helt sikkert ønsker at tilføje flere elementer, der vil hjælpe hende i hendes cheerleading bestræbelse. Til at begynde med, skal du tilføje et ansigt håndklæde med hendes navn broderet på det. Hun kan bruge dette til at tørre væk sved efter hendes juble dans. Strepsil pastiller eller andre mærker for den sags skyld er gode tilføjelser samt da cheerleading kan virkelig stress hendes stemmebånd. Et par pandebånd og scrunches er emner, som du kan tilføje siden hun kan bruge disse til at fastsætte hendes hår som hun udfører for tilskuerne. Endelig kan du tilføje en termokande fyldt med iskoldt vand just in case hun bliver tørstig efter.
  • Pak den ind. Når du har alle de elementer klar, finde en nice taske, der kan rumme det hele. Posen selv burde være noget, hun ikke vil have problemer med at slæbe rundt. En lille og sød rygsæk vil gøre pænt. Pak ting i starten med det praktiske ting efterfulgt af de nuttede elementer. Placer din håndskrevne kort på toppen. På kortet, så glem ikke at liste ned de poster i posen. Luk posen og overveje indpakning det op i en bue eller bånd.


Der er et utal af andre emner

Der er et utal af andre emner, du kan sikkert tænke på at tilføje. Under alle omstændigheder, så sørg for hun bringer denne overlevelse kit med hende under alle omstændigheder, hvor hun skal udføre. Dette vil betyde, at du bliver nødt til at pakke og genpåfyldning posen hver så ofte.