O2s

Hvordan man laver en brasiliansk bikini

Den brasilianske bikini er en af ​​de mest sexede i badetøj familien

Den brasilianske bikini er en af ​​de mest sexede i badetøj familien. Designet til at vise meget af huden, denne bikini har ofte mindre bryst dækning og hviler langt under hofterne. Flere og flere kvinder er taget af brasilianske bikinier, men hvis du ønsker at standout fra et hav af bikini-klædte babes, skal du have en standout brasiliansk bikini. Og du kan gøre det ved at lave din egen, unikt designede, opsigtsvækkende bikini. Her er nogle tips om, hvordan du kan gøre netop det.

Hvordan man laver en brasiliansk bikini. Undersøgelse opførelsen af kommercielle brasilianske bikinier.
Hvordan man laver en brasiliansk bikini. Undersøgelse opførelsen af kommercielle brasilianske bikinier.

  • Undersøgelse opførelsen af kommercielle brasilianske bikinier. Du skal have gode prøver til brasiliansk bikini, så sørg for at se på de forskellige brasilianske bikinier på markedet. Bemærk, hvordan bh og bunde er konstrueret. Traditionelle brasilianske bh'er har større kopper, mens nogle moderne variationer har mindre kopper. Bundene på den anden side er enten remmen bikini eller standard bikini snit. Vælg den konstruktion, der passer til din kropsbygning og anvende det din hjemmelavede brasilianske bikini.
  • Optag dine målinger. De to vigtige målinger du behøver, er buste og hofte. Hvis du foretrækker det, kan du også bruge de målinger af dine eksisterende bh'er, trusser, eller badetøj. Denne måde, behøver du ikke nødt til manuelt at få dine kropsmål.
  • Vælg en god stof Nylon og lycra er de sædvanlige stof til badetøj, men du kan også gøre brug af andre stoffer. Bare sørg for at de vil give den rigtige støtte i og ud af vandet. Når det kommer til farve, mulighederne er ubegrænsede. Men du er nødt til at huske på, at virkelige brasilianske bikinier er farvestrålende. Trykte brasilianske bikinier er også et hit. For en interessant look, kan du matche en almindelig top med mønster designede bunde, eller omvendt.
  • Skitsere silhuet af din bikini. Skitsering dit design er en vigtig del af bikini-making proces. Faktisk vil skitsen fungere som din guide til opbygningen af ​​bikini. Du behøver ikke nødvendigvis at trække kunstnerisk. Du behøver kun at skitsere silhuet, den nøjagtige udformning, og alle de vigtige dele. Tegn silhuet på et rent stykke papir, efter strukturen i den brasilianske bikini du tidligere studeret. Sørg for at farve skitsen i de farver, du ønsker for din bikini.
  • Lav en skabelon. Skabelonen er en større version af skitsen, selv om denne er sammensat af de enkelte dele af bikini i naturlig størrelse. Bedst at bruge en pap for skabelonen, så skabelonen vil ikke folde når det benyttes. Hvis du vil bruge, skal du blot sætte skabelonen over stoffet og spore skabelonen. Du vil derefter nødt til at skære stoffet efter spores mønster.
  • Brug en foringsstof. Foringen stof, som sædvanligvis er fremstillet af nylon, vil tilvejebringe yderligere støtte. Selvom foringsstof kun er normalt knyttet til skridtet og buste område, er det bedst, hvis hele din bikini er syet med foring stof.
  • Tilføj adornments. Andre end deres mager struktur, brasilianske bikinier er berømte for deres dekorative, den mest almindelige er bæltet. Du kan tilføje det samme til din brasilianske bikini, og hvis du er mere kreativ, så prøv at tilføje pailletter, perler og andre badedragt dekorationer.


Sørg for at passe til din brasilianske bikini før iført den udendørs. Sørge for, at det skjuler de kropsdele, der skal skjules, og at det bliver siddende men du bevæger dig.