O2s

Hvordan man laver en beaded ur band

Smid ikke ure med brækkede hægter eller slidte remme

Smid ikke ure med brækkede hægter eller slidte remme. Du kan stadig erstatte dem med beaded urremme. Beaded urremme tilføje en quirky, elegant, og selv finurlig touch til din garderobe. De kunne nemt blive en fed fashion statement, og vil være helt blikfang.

Hvordan man laver en beaded ur band. M easure dit håndled.
Hvordan man laver en beaded ur band. M easure dit håndled.

Her er hvordan du kan lave dine egne unikke beaded urremme.

  • Få dine materialer. Du får brug for et ur ansigt. Du kan bruge en fra en gammel ur, så længe det stadig virker. Bare afbrød eller adskille den gamle rem eller bånd fra urskiven. Bortset fra de ure, få et sortiment af perler. Du skal have 3-4 tydeligt store perler, der måler omkring 8-10 mm. og mindst 60 stykker mindre perler. At have en mere koordineret look, bør du vælge kugler i samme farve ordning, som vil supplere urskiven. Så få en saks og en længde på elastisk smykker tråd.
  • M easure dit håndled. Brug den elastiske smykker tråd til at bestemme størrelsen af dit håndled ved at sætte den rundt om håndleddet. Tilføj to inches til målingen for at bestemme længden af ​​dit ur band og give plads til kvoter.
  • Skær to stykker af den elastiske smykker tråd. Disse to stykker skal matche den endelige måling, du kom op med.
  • Binde de to stykker tråd i den ene ende. Du bør vedhæfte denne ende på urskiven. På begge sider af urskiven er der en bar bruges til at forbinde stropper eller bånd til det. Fastgør trådenderne du bundet op tidligere til baren på den ene side af urskiven.
  • Tråd perlerne. På begge strenge af elastisk tråd, så tråden 9 små perler du skal have 18 perler. Så følg med en af ​​de store perler, du har. Tråd denne store perle på begge strenge. Gentag denne proces, indtil du står tilbage med kun én tomme af den elastiske tråd. De større perler bør fungere som en 'stabilisator' for at holde de mindre perler på plads.
  • Bind den anden ende af tråden. Sikre disse ender til baren på den modsatte side af urskiven. Sørg for, at begge ender er bundet op til urskiven barer stramt og sikkert.


Beaded urremme er meget unikke og kan se elegant

Beaded urremme er meget unikke og kan se elegant, funky, og finurlig afhængigt af perler og farver, du bruger til at dekorere det. Det er en sjov og artsy projekt kan du nemt gøre derhjemme. Det er bare som at lave et armbånd. Og uanset hvor du går, vil du helt sikkert gøre et fashion statement med din smukke beaded ur band.