O2s

Hvordan man lærer om berømte volleyball spillere

For at se de bedste og mest berømte volleyball spillere i verden

For at se de bedste og mest berømte volleyball spillere i verden, de bedste steder at gå, er hjemmesiden for Sammenslutningen af Volleyball Professionals, www.avp.com . De har en fremragende hjemmeside, herunder drop down menuer til de 50 bedste mandlige og kvindelige volleyball spillere i verden, såsom Phil Dalhausser eller Kerri Walsh. De har også en generel søgefunktion, hvor man ser op nogen volleyball-spiller i øjeblikket på turné. Desuden er der en "History of AVP" sektionen, der går så langt tilbage som 1895! Brug at man let kunne lære om mange af de mest berømte volleyball spillere af alle tid. AVP hjemmeside er et fremragende sted at begynde uddanne sig på volleyball spillere fra hele verden.

En anden fremragende ressource ville være International Volleyball Federation hjemmeside, www.fivb.com . Mens AVP er dedikeret primært til stranden, FIVB omfatter både strand og indendørs volleyball. Det omfatter også en glimrende historie sektion med titlen "The Story of the Game", som vil lære dig mere om berømte volleyball spillere gennem historien.

Hvis du er mest interesseret i de berømte volleyball spillere

Hvis du er mest interesseret i de berømte volleyball spillere, der spiller for USA, tjek www.usavolleyball.org . Denne hjemmeside er dedikeret til disse volleyball spillere berømte og dygtige nok til at spille for det amerikanske landshold, enten indendørs eller strand. Det har også oplysninger om den amerikanske juniorer hold, så du kan se hvem de op og kommende volleyball spillere er. Det er de spillere, der en dag vil blive berømt, da de går videre til at blive olympiske kaliber volleyball spillere. Sitet er fyldt med nyheder og video links, så du kan lære alt om de bedste spillere i verden. Hvis du klikker på menuen kaldet "atleter" vil lade du klikker på nogen roster du måske ønsker at, så du kan se hvem de bedste og mest berømte volleyball spillere er i en given division. De har også en fremragende Ressourcer, der kan lære dig reglerne, viser dig det udstyr de berømte spillere bruger, og endda hjælpe du tilmelder dig, hvis du ønsker at blive en berømt volleyball-spiller selv.

Hvordan man lærer om berømte volleyball spillere. For at se de bedste og mest berømte volleyball spillere i verden.
Hvordan man lærer om berømte volleyball spillere. For at se de bedste og mest berømte volleyball spillere i verden.

Det sidste sted at gå for at lære alle om berømte volleyball spillere er Volleyball Hall of Fame, www.volleyhall.org . Ved at klikke på afsnittet mærket "honorees", kan du se alle, der har optaget i Volleyball Hall of Fame. Hvis du klikker på et navn, vil give en kort bio på afspilleren. Du vil blive en ekspert, før du ved af det!