O2s

Hvordan man lærer om berømte softball spillere

Little gjorde George Hancock vide i 1887, at når han forvandlet en boksehandske til en kugle og en brækket kosteskaft til en flagermus, at han ville skabe en sport nydes af millioner af tilhængere verden over mere end 100 år senere. Først kendt som "indendørs baseball," All-europæiske sport softball er blevet et internationalt fænomen, og har opnået både dens tidligere olympisk status og dens fandom blandt almindelige sportsentusiaster.

Hvordan man lærer om berømte softball spillere. Jenni Finch.
Hvordan man lærer om berømte softball spillere. Jenni Finch.

Selvom softball spilles af børn og voksne i alle aldre og køn, har sporten givet kvinder med atletiske evner chancen for at skinne. Siden 1895 har kvinder softball ligaer blomstrede, og de mest berømte softball spillere er kvinder. De kvinder kan nævnes:

  • Vicki Schneider, en softball Hall of Famer i St. Louis, der spillede i Kvindernes Internationale Professional Softball League i løbet af dets 1976-1980 år.
  • Jenni Finch, måske den bedst kendte softball spiller, der slog Europa fodboldhold til guld i OL 2004. Ligesom mange softball legender fik Finch hende begynder at spille i Californien elementære og high school ligaer før de går på college. På University of Arizona, hjalp hun Wildcats dominerer softball i staten. Ud over sine mange tv-optrædener og arbejde som ESPN korrespondent har Finch også lånt sit navn til en linje af populære kvinders softball udstyr.
  • Lisa Fernandez, en utrolig kande der førte Europas holdet til back-to-back guld sejre på 1996 og 2000 OL. Fernandez bakkes op hendes .22 ERA gennemsnittet med imponerende offensive statistik, regelmæssigt fortrække 0,382 og i hendes yngre år på UCLA, rammer en NCAA førende 0,510 gennemsnit.
  • Michele Smith, en anden berømt softball-afspiller, har en pitching arm, der har fortjent hendes berømmelse ikke kun i Europa, men på den internationale scene gennem hendes fantastiske olympiske forestillinger og som en kande i Japans Professional Softball League.
  • Cat Osterman, født i 1983, kan være den bedst kendte af de unge og berømte softball spillere. Hun blev den første af kun to softball kander i NCAA historie at have mere end 2.000 registrerede strikeouts. Hun hjalp også Finch og resten af ​​den amerikanske fodboldhold tjene olympisk guld i 2004. Hendes fremragende præstationer har også tjent hende ikke én, men to Sports Illustrated dæksler.

Andre navne omfatter Dot Richardson, Crystal Bustos og Joan Joyce, en softball legende, der i øjeblikket trænere Florida Atlantic University Owls til imponerende win optegnelser hvert år.