O2s

Hvordan man lærer at køre i en uge

Kørsel er formentlig en af ​​de mest praktiske færdigheder

Kørsel er formentlig en af ​​de mest praktiske færdigheder, at en person kan lære i ens liv. De fleste mennesker mister søvn over forventning om at lære at køre, men et par tendens til at lære sent på grund af et udvalg af spørgsmål fra angst eller en travl hverdag. Heldigvis lære at køre er egentlig ikke så svært.

Hvordan man lærer at køre i en uge. Flytte til første gear ved at trykke på koblingen.
Hvordan man lærer at køre i en uge. Flytte til første gear ved at trykke på koblingen.

Inden du går i gang

Du skal først lære om, hvordan licensordningen fungerer i dit land / område. Det er mest sandsynligt, at du bliver nødt til at sikre en elevs licens først, før du kan få lov til at tilmelde sig en køreskole eller modtage instruktion fra din far, bror eller ven om kørsel på nationale veje. Sørg for, at du har dette glattes ud, før det bliver bag rattet. De fleste lande udsteder studerende tilladelser til de seksten år og ældre.

Kørsel er en færdighed, så selvom du læse tonsvis af materiale om det, det er ubestrideligt, at du vil lære det mest, hvis du rent faktisk gør det for dig selv. For praktisk erfaring, tilmelde sig en lokal køreskole eller have en af ​​dine pårørende eller venner hjælper dig, mens du er faktisk bag rattet.

Kørsel er formentlig en af ​​de mest praktiske færdigheder. Når du har lyst motoren trættende ud.
Kørsel er formentlig en af ​​de mest praktiske færdigheder. Når du har lyst motoren trættende ud.

Den faktiske kørsel

Når du har en licens og en instruktør, er det tid til at få kørselsvejledning. Hvis indskrevet i en køreskole, så er det meget sandsynligt, at du vil blive trænet på en manuel transmission (almindeligvis kendt som stick-shift) køretøj. En masse mennesker ikke rigtig ved hvordan man kører en gearstang, så det er en virkelig værdifuld færdighed hvis nogensinde behovet skulle opstå. Før at træde ind i bilen sammen med din instruktør, slappe af og forberede dig på en lærerig oplevelse. Må ikke over tænke det - det er bare at køre efter alle!

Der er tre pedaler på en gearstang bil (i modsætning til blot to for en automatisk). Et for gas, en er bremsen og den anden er koblingen. Koblingen er den pedal, som du bruger til at skifte gear.

  1. At starte bilen, skal du placere dine fødder på bremserne og koblingen når du drejer nøglen. Hvis du gør dette rigtigt, vil du høre (og føler) motor brummen og du er klar til at gå kørsel.
  2. Flytte til første gear ved at trykke på koblingen. Når du har flyttet gear, firer koblingen (slowly!) og mindsker samtidig i på speederen, og vente på bilen til at bevæge sig. Det vil tage nogen tid at vænne sig til, men når du føler, at du kører problemfrit, kan du slippe koblingen helt og foder det giver lidt mere gas.
  3. Når du har lyst motoren trættende ud, skub i koblingen og skifte gear til den anden. Igen, firer koblingen og ikke lade gå indtil du føler, at du er kørende. Hvis du slipper for tidligt, kan du bremse motoren, og du bliver nødt til at genstarte din bil igen.

Kørsel handler om praksis og en uge er mere end nok tid til at finpudse dine færdigheder på stokken. Og det handler ikke kun om at motoren kører og styring. Kørsel handler også om at følge reglerne af vejen, og vise høflighed til andre bilister. De fleste køreskoler kun begrænser lektioner til omkring fire dage værd af uddannelse, så det er meget doable. Hvis du ikke ønsker at have besværet med at anvende koblingen, lære på en automatisk transmission køretøj derefter - en masse nye biler køre på automatisk, alligevel. Men uanset hvad du gør, holde øjnene på vejen og bo sikkert!