O2s

Hvordan man korrekt pleje for en badedragt

Glade for at bære den store strand slid, du har været rablende at sætte på hele sommeren? Forsøger at opretholde de lyse farver og tekstur af, der passer hele sæsonen kan holde dig fra at bruge det så meget i det fri. Der er en løsning til en gammel bikini, til en ny ét stykke eller Tankini. Alt det kræver er et par korte påmindelser og god mening at investere på, at en af ​​en slags badetøj, som du agter at holde i lang tid. De skitserede noter vil sikre, at du opretholde dragten oprindelige tilstand og holde det fra de barske elementer, samt at slippe af med sand, klor og andet snavs, der kan klamre sig til din kulør.

Hvordan man korrekt pleje for en badedragt. Hvad man skal undgå.
Hvordan man korrekt pleje for en badedragt. Hvad man skal undgå.

  • Varm eller kold. Undgå varmt vand. Enhver badedragt udsat for meget varme temperaturer får den til at skrumpe. Brug postevand i stedet. Skal omgående vaskes efter starten dragten og undgå krøller op vådt. Du kan også medbringe en ekstra kulør, så udtørring vil være helt gjort før ifører eller holde til næste brug.
  • Teknikker i vask. Skylning er blevet gjort, og nu har du brug et mildt rengøringsmiddel til at vaske væk overskydende olie, klor, sved og sand fra dragten. Må have på hånden en let flydende sæbe, som er mere tilrådeligt. Altid har dragten vrangen ud for at beskytte farverne. Undgå vaskemaskinen, medmindre du har slidt det tre af fire gange allerede. Bare placere på den laveste indstilling muligt. Samme gælder med at gøre en tumble tør. Sørg for at placere i en lingeri netpose når du gør det.
  • Hængende det op. Når du gør din tørring, roll up med et håndklæde til at lade absorbere vandet. Aldrig vride med hænderne. Lufttørre lægge badedragt fladt. Må ikke udsættes for solen, da dette vil misfarve og skærpe materialet. Husk at gemme dragten, når den er helt tør. Farven bliver forringet, hvis det er gemt lidt fugtigt. Du kan også hænge det på en tørresnor indendørs. Udsætte det til solens stråler vil gøre farven falmer. Normalt tager det en hel dag til tørring skal gøres.
  • Hvad man skal undgå. Der er et par ting at tage til efterretning. En smule forsigtig, når ifører dit badetøj er også vigtig. Man bør overveje at kovending væk fra varmt karbad, medmindre du ønsker at bruge en gammel dragt til dette. Dette vil forkorte levetiden for din badedragt. Kemikalier, garvning olier og solcremer bør undgås på dragten som nogle pletten. Det er naturligt at svede, og det kan mindske elasticiteten i din sports-bh skråstreg badetøj. Men teknikken er ikke at lade det sidde for meget efter at bruge, kan du skylle med vand, så snart at tage det ud. Når du sidder eller bare liggende omkring, sørg for, at overfladen ikke vil hænge fast dragten eller forårsager eventuelle mindre hudafskrabninger.
  • Slags badetøj. Være klogt i at vælge. Et godt valg i markedet er mikrofiber stof. Disse er mere holdbare, med en kombination af en vævning af polyester og spandex. En anden er tan gennem badetøj, der er klar til at smide i maskinen, for ikke at nævne disse tørre let. Disse dragter er sikret som klor og salt-resistente så godt.


Bæreren er lige så vigtig som dragten

Bæreren er lige så vigtig som dragten. Så det er også ivrige efter at opdatere med de nyeste stilarter, som kan gå fra år til år. Klassiske snit med enkle designs vil forsikre dig, at det vil gå fra sæson til sæson. Lyse farver til en sommer tan eller mørk dem for en ét stykke, vil hjælpe dig med at indsuge en slankere look. Så uanset hvilken kulør du vælger en ordentlig vask gøre denne badedragt ser nyt hver gang du trykker på stranden.