O2s

Hvordan man korrekt anvender hårprodukter

Du har købt de hårprodukter, men ved du, hvad du skal gøre med dem? Før du hoppe på chancen for at slather på dit nyeste hår produkt, kan du læse denne guide til skal du vide, hvordan man korrekt anvender hårprodukter.

Trin 1

Styling spray bør kæmmet i. Hvis du bruger styling spray eller cremer på dit hår, bør du først anvende produktet til dit hår og derefter arbejde det ind i dit hår. Brug en kam eller dine fingre til at sprede hår produkt over området jævnt. Hver streng skal have en smule af styling produkt på det.

Trin 2

Gel skal bruges sparsomt. Når du anvender hårprodukter såsom gel, bruger kun en lille mængde for at opnå dit ønskede look. Disperse en lille mængde gel på fingerspidserne og gnid hænderne sammen for at sprede gel over fingrene. Gel kan meget hurtigt gøre dit hår ser fedtet og tung. Så du skal ikke anvende det til hver streng. Snarere, bare køre dine gel-dækket fingre gennem håret hurtigt og uden en metode. Sigt efter en lys belægning på små sektioner af dit hår. Det bør være en tilfældig program, så nogle hår dækket og nogle ikke. Gel anvendes på rødderne af dit hår vil give volumen (når skulpturelle opretstående), mens gel påført ved enderne af dit hår vil give definition. Beslut hvilke look, du ønsker, og derefter fokusere på at smøre gel på disse områder.

Trin 3

Hairspray bør anvendes som en finisher. Når du har opnået det udseende og stil, du ønsker for dit hår stil, bør hårspray anvendes til at holde det blik på plads. Det er sandsynligvis det mest populære hår produkt, men det er ofte bruges forkert. Til korrekt anvendelse dette hår produkt, bør du holde hårspray i det mindste en fod væk fra dit hoved. Sprøjt ikke direkte på rødderne af dit hår, eller du vil tromle det. Fra en afstand, tåge forsigtigt hårlak på dit hoved, så du ikke lede spray på noget bestemt område i meget lang tid. Med hårspray, bruge lidt som du så kan undgå en hærdet, crusty look. Hvis du har korrekt anvendt hårspray, bør dit hår stadig være i stand til at bevæge sig naturligt, men din stil skal blive hele dagen.

Trin 4

Hvordan man korrekt anvender hårprodukter. Styling spray bør kæmmet i.
Hvordan man korrekt anvender hårprodukter. Styling spray bør kæmmet i.

Shine serum er beregnet til at blive brugt på sektioner. Hvis du ønsker at tilføje glans til dit hår, håret produkt, du skal bruge, er en glans serum. Dette produkt er beregnet til at blive anvendt til små bidder af dit hår til at fremhæve eller adskille sektioner af dit hår. Påfør en lille mængde af dine fingre tips og arbejde det igennem små sektioner af dit hår. Hvis du gør dette korrekt, vil dit hår vise din naturlige glans uden at se fedtet fra for meget hår brug af produktet.