O2s

Hvordan man kan udvikle drible færdigheder

Drible er en vital færdighed for enhver spiller at lære

Drible er en vital færdighed for enhver spiller at lære. En god dribbler kan bevare kontrollen over bolden, selv under pres. Statistikkerne viser, at teams, der har en større procentdel af besiddelse sædvanligvis vinde spillet. For at blive en bedre dribbler, er du nødt til konsekvent at arbejde på det, indtil det bliver anden karakter. Drible er som et fremmed sprog: Jo mere du træner, jo større er din flydende.

Hvordan man kan udvikle drible færdigheder. Bruge alle overflader af foden.
Hvordan man kan udvikle drible færdigheder. Bruge alle overflader af foden.

  1. Lære at bruge alle overflader af foden, såsom sålen, indersiden ydersiden af foden, og vristen (snørebånd). I hastighed drible, vil du normalt bruge din vrist. Ydersiden og indersiden af ​​dine fødder er gode til at tillade dig at skære bolden og bevare kontrollen over bolden. Husk altid at bevare en god kropsholdning og holde lav, med let bøjede knæ.
  2. Brug små hånd at holde bolden tæt på dig. Øv let fremføring af bolden fremad med hvert trin. Dette giver dig den ultimative kontrol. Hvis du lige er begyndt, vil du indse, at hvis du bruger mere insisterende spark og er nødt til at løbe for at genvinde besiddelse, er det meget sværere at kontrollere bolden.
  3. Hold dit hoved op. Selv når du mister bolden, så prøv at holde dit hoved op og lede efter den, lidt ligesom en blind mand lære at "se" med sine andre sanser. Dette er vigtigt, fordi du skal være opmærksom på dine omgivelser. Når øve, så prøv at kigge op fuldstændigt, men i spil situationer, kan du nødt til at tage et kig på bolden i ny og næ. Hvis du konstant kigger på bolden, kan en forsvarsspiller nemt snige sig op på dig og stjæle bolden.
  4. En fantastisk måde at slå en modstander er ved hjælp af en pludselig ændring af trit. Almindeligvis kaldet stop and go, den spiller simpelthen nødt til at stoppe bolden med sin tunge og i hurtig rækkefølge forhånd fremad med stor hastighed. Denne ændring af tempo får forsvareren til at slappe af sit pres og give dig plads nok til at omgå ham.
  5. Altid holde din krop mellem bolden og forsvareren. Når en forsvarer gælder pres på dig, så prøv at holde foden med bolden længst væk fra ham. Brug dine hænder til at skabe plads, men passe på ikke at forurene din modstander.
  6. Lær at bruge din off fod. Hvis du ser professionel fodbold, vil du bemærke, at de bedste angribere har en fremragende venstre-footed strejke. I første omgang vil det føles meget akavet. Med tålmodighed, kan du bruge din off fod næsten lige så godt som din foretrukne side ved at sparke bolden mod en mur med, at mund. I begyndelsen kan bolden ikke engang gå i den tilsigtede retning, men med øvelse vil du blive vant til at bruge det.
  7. Brug øvelser til praksis. En fantastisk måde at øve drible er at etablere en linje af kegler og øve drible højre og venstre. Varier tempoet og bruge begge fødder. Envision, at du er i et virkeligt spil, og keglerne er forsvarere. For at gøre dig selv mere komfortable at drible med bolden, skal du blot øve røre toppen af ​​bolden med det ene af dine fødder, skiftevis dine fødder. Bolden må ikke bevæge sig, og du bør forsøge ikke at se på bolden. Jump roping er en fantastisk måde at forbedre din conditioning, men det hjælper dig også med at forbedre din koordination. Prøv at sjippetov i 5 minutter nonstop (når du rodet op, skal du blot fortsætte), så stige med 5 hver uge, indtil du kan hoppe reb i 30 minutter eller mere. Husk: Ingen smerte ingen gevinst!
  8. Hvis du nogensinde har set en udsendelse fodboldkamp, ​​har du måske hørt speakeren beskrive en spiller som "rolig, indsamlet kølig og." Der er også fjerdedel c: tillid. Disse "fire C'er 'vil give dig mulighed for at bevare kontrollen, selv når forsvarerne lagt et stort pres på dig. Hvis du har tillid til dig selv, vil du have noget problem at drible med bolden godt. Altid huske, at du er i kontrol over bolden, og bolden går kun, hvor du ønsker det skal gå.