O2s

Hvordan man kan stoppe lugten fra prutter

Farts er absolut pinligt

Farts er absolut pinligt. En faktor, der gør det så er det producerede lugt. Det kan gøre nogle mennesker svimmel og andre mennesker gispe efter vejret. Nogle gange, uanset hvor hårdt du prøver at holde lyden af ​​din prut fra at blive hørt, dens lugt begynder at forbruge hele rummet, og du vil stadig være tilbage i sædet forsøger at foregive, at det ikke var dig. Det bliver værre, hvis alle finder ud af at du gjorde det.

For de fleste mennesker

For de fleste mennesker, er duften mere potent end lyden af ​​prut. Hvis lugten af ​​din prut er værre end lyden, ved, at du altid kan gøre noget ved det, selvom det er en del af den menneskelige natur. Der er flere ting, der kan stoppe lugten af ​​dine prutter. Find disse nedenfor.

  • Gør brug af Subtle Butt. Du kan bruge dette diskrete produkt til at skjule den potente aroma af din prut. Lige skræl puden er klæbende off. Placer puden er klistret del inde i bagsiden af ​​din undertøj, den del, der vil blive flush på din røv. Efter at gøre det, observere, hvis Subtle Butt virker. Når du prutte, vil du bemærke, at puden skjuler lugten. Når du kommer hjem, kan du fjerne denne pad fra dit undertøj. Hvis fjernelse det viser sig vanskeligt, overveje iblødsætning puden i varmt vand for at blødgøre limen.
  • Se, hvad du spiser. Hvis du vil bemærke, den mad, du spiser bidrager til duften af ​​din prut. Selvfølgelig kan en prut aldrig lugter godt. Men der er tidspunkter, hvor du vil finde den prut ikke at være så ildelugtende. Der er visse fødevarer, såsom æg, som vil gøre din prut aromatisk på en negativ måde. Hvis du virkelig mener det alvorligt om at stoppe lugten af ​​dine prutter, se, hvad du spiser.
  • Se, hvor du prutte. Selv om dette ikke rigtig teknisk tage væk lugt, går til et badeværelse eller et rum, hvor du er alene i det mindste vil skjule lugten fra andre mennesker. Ikke alene er dette den mere korrekte ting at gøre for at redde andre mennesker fra pine af din prut, ville det spare dig fra forlegenhed så godt. Dette bør være den korrekte etikette, når du er i en restaurant eller ved spisebordet. Folk spiser og duften af ​​din prut er blandt de sidste, de ønsker at lugte. Det kan ødelægge deres appetit, og hvis de finder ud af at det var dig, vil det være endnu et pinligt øjeblik for dig.


Gør det til en vane at være bevidst om din prut

Hvordan man kan stoppe lugten fra prutter. Gør brug af subtle butt.
Hvordan man kan stoppe lugten fra prutter. Gør brug af subtle butt.

Gør det til en vane at være bevidst om din prut. Nogle mennesker er blevet ligeglade, når de gør det, og ikke indser ulejligheden det bringer til andre. Når du følger ovenstående trin, vil du bemærke en stor forbedring i prut lugt. Folk, der har maveproblemer ofte bruger Subtle Butts. Selvfølgelig, hvis have en pad lugter dab på din røv er ubehageligt for dig overveje at gøre det næstbedste, skjule din prut det bedste du kan.