O2s

Hvordan man kan stimulere øjenvipper vækst

Hvis øjnene er vinduerne til sjælen

Hvis øjnene er vinduerne til sjælen, og derefter overveje øjenvipper som dekorative gardiner. Lange og tykke øjenvipper gøre en stor indflydelse på nogens ansigt ved at fremhæve og indrammer øjnene, og en hel del betragter dem det ultimative symbol på skønhed. Men det synes kun få synes velsignet med genetik at have naturligt smukke vipper. For resten af ​​de dødelige, der ønsker bedre øjenvipper, her er et par tips om at stimulere øjenvipper vækst:

  1. Tør al øjenmakeup natten.
  2. Undgå brug af billige, ødelæggende mascara. Forkæl dig selv med kvalitet mascara og anvende det sparsomt, da disse kan tørre ud og efterlade dine vipper skør. Hvad mere er, kan forkert fjernelse af mascara føre til øjenvipper tab.
  3. Forsigtigt anvende ricinusolie på dine vipper hver nat, og sørg for intet af det kommer i øjnene. Ricinusolie er husråd og kan fungere bedre, hvis blandet med glycerin. Hvis du er usikker på denne fremgangsmåde, kan du prøve at gnide vaseline eller mandelolie, som kan hjælpe fugter og tilstand dem.
  4. Forkæl øjenvipper med omhu. Aldrig plukke på dem, mens anvendelse eller fjernelse af makeup. Må ikke misbruge øjenvipper curling og falske øjenvipper ansøgning og fjernelse. Må ikke afskære spidserne af dine øjenvipper på den fejlagtige antagelse, at det vil gøre dem fortsætte med at vokse.
  5. Vent syv til otte uger. Dette er den normale vækstperiode for øjenvipper. Hvis du har brug for, bære solbriller eller briller til at tage væk fokus fra øjnene og lad dem tage en pause fra din makeup regime.
  6. Forsigtigt gnide dine øjenvipper. Ligesom enhver anden hårsækken, vil stimulere olie kirtler omgiver hver enkelt øjenvippe støtte i stigende stærk vipper. Der er øjenvipper kamme rådighed, der bør anvendes en gang om ugen til dette formål. Gnid ikke øjnene med fingrene, da dette blot vil skabe øjenvipper tab.
  7. Overveje brugen af øjenvipper stimulanser. Kig efter en ingrediens kaldet prostaglandin, som kliniske studier viser hjælper med øjenvipper vækst. Du kan også prøve Latisse eller Lumigan hvis den er tilgængelig, da disse produkter er kendt som bimatoprost og kunne støtte i øjenvipper vækst. Denne ingrediens blev oprindeligt brugt til at reducere øjeæblet pres på patienter med grøn stær og blev fundet ud af senere at vokse piskeslag. Gentagen anvendelse af disse produkter for 8-16 uger gøre din øjenvipper ser tykkere og længere. Dog vil standse sue af nogle af disse produkter også standse øjenvipper vækst, desuden er der bivirkninger, der kan være uønsket.
  8. Prøv at bruge øjenvipper balsam. Nogle er prissat meget højt, og de kemikalier, der findes i dem, kan forårsage en allergisk reaktion på øjnene.

Som et sidste ord af advarsel

Hvordan man kan stimulere øjenvipper vækst. Undgå brug af billige, ødelæggende mascara.
Hvordan man kan stimulere øjenvipper vækst. Undgå brug af billige, ødelæggende mascara.

Som et sidste ord af advarsel, hvis du frygte nogen øjenvipper behandling, der kan påvirke dine øjne undgå at bruge dem. Hvis du ønsker at risikere det, skal du følge instruktionerne nøje. Én risiko-fri løsning er simpelthen at vente på dine øjenvipper til at vokse tilbage. Og det måske værd at tålmodighed i forhold til risikoen for at miste dit syn, som ikke må vokse tilbage.