O2s

Hvordan man kan skære kvartskrystal

Quartz krystal er blandt de mest almindeligt brugte krystaller

Quartz krystal er blandt de mest almindeligt brugte krystaller, med populære applikationer, herunder ur gør. I moderne ure, er en kvartskrystal anvendes til at måle tiden, idet oscillationen af ​​elektricitet, når de løber gennem kvarts, er konstant. Dette giver en fordel i forhold mekaniske ure i form af nøjagtighed og omkostningsbesparelser (dog uden eksklusivitet af en mekanisk bevægelse). Quartz krystal er også ofte brugt på glasset af uret ansigt, da kvarts er mere ridsefast end glas. Kvarts kan også anvendes i smykker, da det er en forholdsvis hård sten.

Hvad skal du bruge:

  • Respirator
  • Dremel værktøj
  • Betonklods
  • Mineralolie (i sprøjteflaske)
  • Vise
  • Skrot læder
  • Beskyttelsesbriller
  • Respirator mask
  • Beskyttelsesbeklædning (langærmet skjorte, bukser, støvler)
  • Støvsuger

Bær beskyttelse. Før du begynder at skære kvartskrystal, så sørg for du er iført beskyttelsesudstyr. Expose så lidt hud som muligt-wear overalls eller en langærmet skjorte og bukser. Silikat støv kan holde sig til din hud og forårsage irritation. Bær beskyttelsesbriller og en respirator maske vurderet for partikler.

Forbered kvarts. Når man skærer kvarts

Forbered kvarts. Når man skærer kvarts, skal du sætte det i en skruestik. Det område, du vil være at skære bør være tættest på dig. Få to stykker skrot læder til at fungere som en beskyttende barriere mellem skruestik metal og krystal.

Hvordan man kan skære kvartskrystal. Fugt krystal med mineralolie.
Hvordan man kan skære kvartskrystal. Fugt krystal med mineralolie.

Fugt krystal med mineralolie. Sprøjte nogle mineralolie i overfladen af ​​krystallen. Dette skulle smøre krystal og forberede den til skæring.

Skær kvarts. Når det stykke kvarts tilstrækkeligt smurt, skal du tænde Dremel værktøj med den cirkulære Diamond-kant oplevede vedhæftet fil. Tryk ikke for hårdt på kvarts. Lad saven arbejde sig gennem krystallen. Hold på squirting mineralolie som du skærer igennem kvarts.

Grind kvarts. Efter skæring

Grind kvarts. Efter skæring, skal du sørge for at overfladen er flad og glat. Din diamant så udlægget bør ændres til en kværn lidt med diamanter på overfladen. Fortsæt squirting mineralolie at smøre overfladen. Brug en grov kværn i første omgang, skrider ind jævnere dem.

Nogle guldsmede bruge en teknik kaldet lapning, hvor krystallen ikke er formalet med en roterende instrument, men med en omrørende instrument.

Polere krystallen. Skift din kværn bit til en jævnere (højere) sandkorn tæller. Fortsætte med at gøre dette indtil overfladen af ​​din kvarts er poleret og skinnende. Du kan også bruge andre glattere overflader, som læder eller træ til at polere overfladen af ​​din krystal.

Støvsug støv. Du bliver nødt til at støvsuge silikater og andre partikler fra dit arbejdsområde. Dette er for at sikre dit arbejdsområde er ren, og at du ikke inhalerer ingen partikler. Hold din maske, beskyttelsesbriller og beskyttelsestøj på hele tiden, indtil du forlader arbejdsområdet.

Vask krystallen. Brug varmt vand og sæbe til at vaske din krystal, før du indstiller det eller endda før du håndterer den med de bare hænder.

Quartz krystal er blandt de mest almindeligt brugte krystaller. Forbered kvarts. når man skærer kvarts.
Quartz krystal er blandt de mest almindeligt brugte krystaller. Forbered kvarts. når man skærer kvarts.

Efter skæring, slibning og polering, kan du nu bruge din kvartskrystal til forskellige formål, det være sig for smykker, se de foretager eller andre formål.