O2s

Hvordan man kan sætte en cykel på en bil rack

Sætte en cykel på en bil rack skal være så let som det ser ud

Sætte en cykel på en bil rack skal være så let som det ser ud. Du skal bare vide, hvilken type rack du har, og alle låsene og funktioner det giver. Så for at hjælpe dig med at få den idé her, hvordan du gør det.

Hvordan man kan sætte en cykel på en bil rack. Trunk rack vs tagbagagebærer.
Hvordan man kan sætte en cykel på en bil rack. Trunk rack vs tagbagagebærer.

 • Trunk rack vs Tagbagagebærer. Der er flere fordele ved at vælge en over den anden. Men dybest set processen med at sætte din cykel på enten bil rack dækker principperne for sikkerhed og stabilitet. Dette opretholdes for at sikre cyklerne vil ikke falde eller blive beskadiget under road trip.
 • Trunk rack i detaljer. Placering af en cykel med denne type rack kan betragtes lettere, fordi alt hvad du behøver at gøre er at montere cyklen på stativet.
    • Rack sikkerhed. Den vigtigste bar for denne type af rack bør ikke løst fastgjort kofangeren af ​​bilen for at undgå at beskadige både cyklens stel og selve bilen. Blive mindet om, at der skal være tilstrækkelig hensyn til cyklens pedal, når du placerer din cykel på stativet.
    • Korrekt placering. Har hver cykel ansigt modstående sider og niveau hver dæk og håndtere barer i overensstemmelse hermed for dem at passe ind i racket. Se til, at de respektive cykelstellene passer racket på alle de rigtige punkter.
    • Binde det op. Den næste ting du skal gøre, er at sikre cyklens stel mod baren af ​​racket med reb. Men hvis du ikke er fortrolig med dine knuder færdigheder anbefales det at du bruger bungee eller elastiske snore til at binde det op. Sørg for, at hjulet foran hver cykel også er bundet op forebygge uønskede tendenser under kørslen. Som for baghjulene, kan du binde det op med din bils kofanger.
 • Tagbagagebærer i detaljer. Når vi beskæftiger os med en tagbagagebærer, er du nødt til at overveje korrekt løfteteknik mekanik for at forhindre rygsmerter. Du bør også have grundlæggende viden, såsom fjernelse og samling af forhjulet af din cykel, hvis nogensinde.
    • Forskellige former. Være fortrolig med din tagbagagebærer hvis det kræver at fjerne forhjulet på cyklen eller ej. Hvis du har brug for at fjerne forhjulet, så glem ikke at placere den på stammen. Du bør også holde alle de nødvendige værktøjer til samling den tilbage let tilgængelig i din kuffert.
    • Placering af cyklen på toppen. Uanset hvad bør du følge den korrekte placering af cyklen ved at tilpasse den med klemmerne i racket. Der er to klemmer på stativet for at sikre den forreste og bageste dele af cyklen. Spænd klemmerne og teste det robusthed ved at ryste det lidt.
 • Last minute kontrol. Altid minde dig selv, at du har en cykel rack knyttet til din bil. Hold øje med drive-thrus, træer forgrener sig ud i gaderne og endda parkering op i garagen. Det er bedre at være på vagt end ked af det.


Nu kan du sætte din cykel på din bil rack uden bekymringer. Gå ud og køre til din destination vide, at din cykel er sikret og alle indstillet.