O2s

Hvordan man kan sammenligne populære hoved lampe mærker

For dem af os, der er cyklister

For dem af os, der er cyklister, vi alle ved, hvor svært det er at rejse om natten. Walking natten uden lys er hårdt nok, men cykling er meget værre. Tilbage i dag, de brugte til at tape lommelygter til deres cykler bare så de kunne se. Men i disse dage, pandelygter, eller hoved fakler er alle de vrede. Disse forlygter, i daglig tale kendt som hoved lysdioder, er populære ikke bare med cyklister, men for natarbejdere så godt. Disse vedhæftede filer, der er snoet omkring dit hoved gør arbejde om natten så meget lettere. Faktisk er nogle af de pandelygter rådighed stærk nok til at gøre det ud som dagen. Men der er en masse hoved lampe brands, og her er nogle af de mere populære dem.

Hvordan man kan sammenligne populære hoved lampe mærker. Cateye.
Hvordan man kan sammenligne populære hoved lampe mærker. Cateye.

Cateye

Cateye Forlygter er kendt for deres lysstyrke, holdbarhed og value-for-money formål. Sandsynligvis deres bedst sælgende produkt, Cateye Neko LED Pandelampe udstyret med en kraftfuld LED, en lysstyrke på 500 cd, deres Cateye magnetiske skifte teknologi, som gør deres produkter vandtæt, en låsbar afbryder for at forhindre utilsigtet skifte, når inde i din taske, en funktion, der lader du tjekke batterierne gennem farver (grøn for fuld, gul for 50% og 10% for rød) og en justerbar lysvinkel for hoved hjørne pærer. De kommer også med tre AAA, der kan udskiftes med andre mærker som Energizer. Ved fuld opladning kan de køre ved 45 timer høj effekt, 70 timer i lav effekt, og 80 timer på blinkende standby. Et andet populært produkt er Cateye Tora Superbright +3. Det var specielt designet til udendørs entusiaster og atleter. Med en 700 CD lysstyrke for løbere og cyklister natten med skyer eller trædækket, giver det tilstrækkeligt lys til at undgå ulykker. Det har også en lavere indstilling på 0,5 watt for kort-læsning og andre nærbilleder applikationer. Med en vægt på 120 gram, og ved hjælp af 3 AAA-batterier, de er nyttige nok, og lys til friluftsliv, alvorlige sportslige, eller arbejder om natten. Cateye Tora Superbright +3 koster 55€ online, prisen varierer med forsendelsesomkostninger.

PETZL

For dem af os, der er cyklister. Forlygter normalt bruger konvertering lamper.
For dem af os, der er cyklister. Forlygter normalt bruger konvertering lamper.

Petzl opfandt den første forlygte. I de fleste tilfælde, og for mange udendørs klatring entusiaster og arbejdstagere, er PETZL som synonym med forlygter, som batterierne er at Energizer. Deres nyeste tilbud er måske den mest banebrydende værker i pandelygter og Pandelygter dag. Deres DUO serien er måske et af de mest populære mærker. Deres DUO 14LED er en vandtæt forlygte godt til sejlads, ekstrem klatring, og stort set alt ekstreme, at naturen er kommet op med. Med 14 lysdioder til oversvømmelser og en halogen pære med variabel fokus, går de 14 LED-lys kan trænge igennem 34 meter mørkets på fuld kraft med kun mindre ændringer som batteriets lavere. Med Halogen Pære, gennemborer det de barrierer ved 134 meter. 4 AA batterier er nok til at gøre dette bæst lysne op, selv de mørkeste nætter.

Forlygter normalt bruger konvertering lamper

Forlygter normalt bruger konvertering lamper, der er, Xenon lysdioder, der er omregnet på samlebånd. De er også robust nok for arbejdstagere i skibsværfter og outdoorsmen ens. Men der er en grænse for, hvad de kan håndtere, og da de er ret dyre, bør yderste forsigtighed tages i betragtning. Garantier sidste fra 6 måneder til tre år for anvendelse og holdbarhed er i 10 år. Alt i alt, hvis du planlægger at tage en karriere i tunge maskiner udendørs, mekanikere, eller bare rekreative udendørs sport, pandelygter er en god tilføjelse til dit sæt.