O2s

Hvordan man kan reducere kroppen acne

Med den generelle og fælles problem af ansigtet acne påvirker millioner af mennesker verden over, har hudpleje industrien markedsført en række forskellige produkter til at helbrede og forebygge det. Det er alt og god. Men mange mennesker lider af kroppen acne så godt. Da hudpleje industrien er mere fokuseret på ansigtet retsmidler, vil folk med kroppen acne er nødt til at søge og skure til behandling og forebyggende information om tilstanden. Selv om kroppen er sjældent ses i forhold til ansigtet, kan folk stadig få flov og føler sig utilpas med et par bumser på ryggen eller brystet. Der er nogle enkle metoder, du kan prøve at reducere organ acne udvikling.

  1. Pleje til din krop. Folk normalt tage sig af deres dyrebare ansigt ved at købe så mange ansigts hudpleje produkter og holder sig til daglige regimenter, der vil beskytte ansigtet fra pletter og acne. Det gør du spekulerer på, hvad gør huden på kroppen forskelligt fra ansigtet. For at undgå acne, der udvikler sig på din krop, er det tid til at pleje huden på din krop den samme måde, som du plejer dit ansigt. Tag et bad regelmæssigt. Hver gang du arbejder ud til at svede, så sørg for at tage et brusebad lige efter. Sved, når tørret og efterladt på, kan tilstoppe dine porer, der kan føre til acne. Når du bader, skal du sørge for at bruge en body wash, der fokuserer på acne forebyggelse. Der er sæber med samme virkning som godt. Når du anvender sæbe eller Body Wash, skal du sørge for at skylle dem grundigt, så dine porer er åbne og gratis.
  2. Altid rehydrere. Dehydrering kan få huden på din krop til at tørre op. Dette kan føre til acne invasion. For at forhindre dette i at ske, drikker mindst 8 til 12 glas vand. Dette vil rehydrere din hud og beskytte det mod tørhed.
  3. Spis rigtigt. Ligesom omsorgen for dit ansigt, er det trick at forebygge og mindske krop acne gennem en sund kost. Undgå fed mad og holde sig til fødevarer med et højt fiber, protein og beta-caroten. Spis mere frugt og veggies. Supplere disse med høje doser af C-vitamin, zink og vitamin E. En god kost kan virkelig hjælpe med at forhindre kroppen acne. Fødevarer og drikkevarer, der indeholder antioxidanter kan hjælpe så godt.
  4. Bær åndbare tøj. Nogle tøj er lavet af stof, der hæmmer strømmen af ​​luft ind i din krop hud. Hvis din hud ikke kan trække vejret normalt, så vil det sved. Sved kan blokere og tilstoppe dine porer, som vil gøre det mere tilbøjelige til acne. Tøj lavet af bomuld er åndbart og absorberer sved. Bomuld tøj vil holde dig pæn og tør.
  5. Moisturize. Krop acne kan være forårsaget af tør krop hud. For eksempel udvikler nogle mennesker acne på deres arme og ben som følge af eksponering for solen og andre elementer, der kan udtørre huden. I disse tilfælde, så sørg for at få en god fugtighedscreme og anvende det, når du kan. En fugtig hud er normalt en acne-fri hud.
  6. Konsultere en hudlæge. Nogle gange, selv med en ordentlig hygiejne og pleje, bumser stadig dukker op på de forskellige dele af din krop. Dette kan være forårsaget af hormonelle ubalancer i kroppen eller ved hud mangler. Sørg for at konsultere en hudlæge for at diskutere og vurdere din tilstand. Den hudlæge kan anbefale mere alvorlige acne behandlinger, hvis du virkelig er desperate.

Ligesom ansigtspleje

Hvordan man kan reducere kroppen acne. Konsultere en hudlæge.
Hvordan man kan reducere kroppen acne. Konsultere en hudlæge.

Ligesom ansigtspleje, er krop hudpleje handler om hygiejne og leve sundt. Der er tidspunkter, dog, at folk, der praktiserer god hygiejne og holde sig til en sund kost stadig tiltrække og erhverve acne. I disse tilfælde kan kun en læge som en hudlæge hjælpe dig.