O2s

Hvordan man kan nyde de bedst bevarede hemmeligheder i Marthas Vineyard

Marthas Vineyard

Marthas Vineyard, også kaldet "The Island" eller "The Vineyard", er en smuk ø, et par miles væk fra Cape Cod. Det er et perfekt sommer flugt på grund af sine strande og maleriske, fredelig atmosfære. Marthas Vineyard behandler hver lejer til et tilflugtssted værd at huske. Hvis du planlægger at besøge Marthas Vineyard, her er nogle rute forslag.

Hvordan man kan nyde de bedst bevarede hemmeligheder i Marthas Vineyard. Se Aquinnah klipperne.
Hvordan man kan nyde de bedst bevarede hemmeligheder i Marthas Vineyard. Se Aquinnah klipperne.

  • Besøg strandene. Strandene i Marthas Vineyard er usammenlignelige. Faktisk er dens strande dens nummer et tiltrækning. Du kan svømme, nyder at løbe ved kyster, har en picnic, eller overvære solopgang eller solnedgang. Der er mange strande, du kan besøge og nyde. Men en af ​​de mest fremtrædende strande på øen er Moshup Strand. Dens hvide sand er perfekt til vandre-og klipper hovedet er en glæde at se på.
  • Se Aquinnah klipperne. Din Marthas Vineyard tur ville ikke være komplet uden at besøge Aquinnah Cliff, som sidder lige over Moshup Strand. Du vil blive forbløffet over visningen af ​​flerfarvede klipper i denne placering.
  • Besøg Menemsha. Menemsha er en fiskerby. Det tilbyder en vifte af attraktioner, hvoraf en er den offentlige strand. Den Menemsha strand er berømt for sin smukke solnedgang. Det siges at være den bedste på øen.
  • Gå til Vineyard Haven. Vineyard Haven er en turist-tiltrække by i Marthas Vineyard. Dens mest berømte attraktion er restaurant kaldet Black Dog Tavern, hvor der serveres læskende clam saftige. Langt, Vineyard Haven har den højeste turist befolkning blandt byerne Marthas Vineyard.
  • Besøg Oak Bluffs. The Oak Bluffs er berømt for Inkwell stranden og Circuit Avenue. Sidstnævnte er især hvor berømtheder ofte lounge rundt. Byen er foret med victorianske huse, som også kaldes honningkager hytter.
  • Prøv flyvende heste karrusel. Karrusellen er placeret i Oak Bluffs. Dens 22 heste er lavet af træ og har reelle hest manker. Du kan prøve denne karrusel med dine børn. Hver tur koster 5€ 0,50.
  • Besøg Edgartown. Edgartown er en anden by i Marthas Vineyard, der er rig med historiske stykker. En af dens gader huser elegante palæer fra det 19. århundrede hvalfangst kaptajner. The Vincent House, som er den ældste bopæl på øen, er også fundet i Edgartown.
  • Gå cykling. Cykling er almindeligt i Marthas Vineyard. Faktisk kan du gå til næsten alle steder på en cykel. Der er brolagt stier for cykler, så cykling er hundrede procent sikker. Du kan cykle med din familie som en bonding aktivitet eller som en form for motion. Cykler er lejet på øen.
  • Tag dine børn til en campingplads. Sørg for, at dine børn også have en sjov tid på ferie i Marthas Vineyard. Du kan bringe dem til en campingplads, hvor de kan gøre spændende aktiviteter såsom svømning og kajaksejlads. Eller hvis du foretrækker det, kan du gå som en familie og opleve glæden ved camping i Marthas Vineyard.


Som du træder ind på øen

Som du træder ind på øen, vil du finde flere spændende ting at gøre. Du kan besøge alle seks af sine byer, hvis din tid og budget tillader. Men hvis du kun opholder sig for en dag eller to, så sørg for ikke at springe nogen af ​​sine strande.