O2s

Hvordan man kan måle kid bryst størrelse

Købe tøj til dit barn er undertiden en generende og ikke så let opgave, fordi de fleste ofte du ender med at købe den forkerte størrelse af tøj. Nogle gange, du ender med at købe en større størrelse bare for at sikre, at tøjet i det mindste ville ikke være stramt for dit barn. Hvad gør det vanskeligt er, at du ikke ville virkelig ved et barns størrelse bare ved at kigge på ham og derefter vurdere hans størrelse. I så fald er der masser af plads til fejlbedømmelse, så det er meget bedre at måle for størrelse nøjagtigt.

Hvordan man kan måle kid bryst størrelse. Du skal have et fleksibelt målebånd.
Hvordan man kan måle kid bryst størrelse. Du skal have et fleksibelt målebånd.

  • Når du ønsker at købe en skjorte til dit barn, og du kender ikke hans størrelse, bør du måle hans bryst størrelse. Her er nogle enkle tips om hvordan man kan måle bryst størrelse til at hjælpe dig i din shopping for børnetøj.
  • Du skal have et fleksibelt målebånd. Gør dit barn stå lige og opretstående. Sørg for, at hans hænder er på hans sider. Et tip er også at sørge for, at dit barn er afslappet, når der måles, hvilket betyder, at han ikke skulle holde vejret. Formålet med at lade dit barn slappe af, er, at når du rent faktisk købe det tøj, bør han være komfortable i dem, fordi tøjet har nok plads til at trække vejret og ville ikke være for stramt. Prøv at holde dit barn fra fidgeting eller flytte unødigt som du måler ham.
  • Mål dit barns bryst direkte under armene og sørg for, at du måler på det punkt, hvor dit barns brystet er på det bredeste. Teknikken er at måle det bare på niveau med armhulerne, fordi det er normalt det sted, hvor brystet er størst.
  • Hold derefter målebåndet udgang med én hånd. Med brug af din anden hånd wrap båndet omkring dit barns bryst, indtil båndet rører enden, at du holder. Det punkt, hvor enden rører måling strimmel er et mål for dit barns bryst størrelse.
  • Skriv målingerne lige efter du måle dem til at undgå at glemme dem. Et tip er at sørge for, at dit målebånd er parallelt med jorden, så du vil have en mere præcis måling. Hvis du lader målebåndet slæk lidt eller hænge temmelig løst, kan du få en unøjagtig måling.
  • Forskellige typer af tøj kræver også forskellige målinger, således at en person vil være behageligt, når bære dem. Jakker, sweater eller frakker er lavet af materialer, der er tungere end en typisk skjorte. Det kan være en klog idé at give en ekstra tomme eller to, så dit barn iført det kunne bevæge sig mere frit.


Det er de meget enkle trin til at måle dit barns bryst størrelse

Det er de meget enkle trin til at måle dit barns bryst størrelse. Du behøver næppe nogen særlig andet instrument end målebåndet. Altid måle dit barns bryst størrelser først, før du går shopping for hans skjorter. Køb den rigtige størrelse af skjorter, så dit barn vil bære tøj, som han er mest komfortable i.