O2s

Hvordan man kan købe hockey skøjter

Tips til at finde den rigtige pasform og stil for at maksimere ydelsen

Skøjter er den vigtigste stykke udstyr i hockey. Hvis du ikke kan skøjte, kan du ikke spille. Det er derfor, det er så vigtigt at finde et par skøjter, der passer dig komfortabelt og passer til din spillestil. Den ideelle skøjte er én, der ikke vil skade dine fødder, din tegnebog, eller dit spil.

Trin 1

SIZE

At vælge den rigtige størrelse er integreret og kræver en lille smule af ekspertise i første omgang. Hvis skøjten er for stor, vil dine fødder skift i skøjten. Dette kan forårsage blærer eller gnidning. Desuden vil det skade din smidighed og hastighed, fordi noget af den energi, som du bruger til at flytte din vægt er tabt i den ekstra plads i skøjten. Hvis skøjten er for lille, bliver du nødt til at blive smallere tæerne, hvilket vil forårsage smerte og ubehag.

Når du lægger din hæl helt tilbage i bagagerummet, skal din tå ligge tæt på tå af skøjten eller lige knap græsning slutningen.

Bemærk: Jo mere lun skøjten, jo bedre. Det er bedre for skøjten at være lidt stram, end for løst, fordi med slid, vil skøjte løsne op. Hvis der efter at blive slidt i et stykke tid, skøjten stadig føles for stramt, kan du spørge en lokal forhandler til "punch out" skøjterne og gøre dem lidt længere eller bredere.

Bemærk: Nogen, der er hastigt voksende måske nødt til at få en skøjte med lidt mere plads end en person med en moden fod. En god fitting metode til voksende fødder, er at røre ved din store tå til forsiden af ​​skate, læner sig frem, og tjek den tomme plads, der er tilbage på din hæl. En halv tomme vil tillade vækst rum, uden at gå på kompromis med skating evne. Noget større end det kan skade spillerens skating.

Trin 2

Form / bredde

Bredde er en vigtig faktor også. Du kan føle, at din tå ikke er nær slutningen, men skøjten stadig føles at stramme. Det betyder, at skate stil ikke passer din fod godt, eller at du har brug for en bredere skate. Bredder kommer i C (smal), D (regelmæssig), E (bredere), EE (bredeste).

Selv om de mærker ændre deres modeller ofte, de vil forsøge at holde pasform omkring samme, så de kan opfylde behovene hos tidligere kunder. Nedenfor er de traditionelle bredder efter mærke, men de gør forandring afhængigt af model:

Easton - typisk bredere, men kan have en smallere tåkappe

Graf - Typisk gennemsnitlig bredde, med mange muligheder

Hvordan man kan købe hockey skøjter. Bemærk.
Hvordan man kan købe hockey skøjter. Bemærk.

CCM/RBK- Typisk gennemsnitlige bredde

Bauer - Typisk smallere end gennemsnittet

Nike - typisk størst fitting skøjten

Mission - Typisk smallere

Trin 3

STIVHED

Stivere skøjter er bedre til tungere spillere, mens blødere rulleskøjter bedste jakkesæt lys spillere. At købe en skøjte, der er for stiv, vil tage aldre at bryde ind, mens en skøjte, der er for blød ikke vil være holdbar nok og vil bryde ned hurtigt. Broken-down støvler vil gøre ondt balance og kan forårsage ubehagelige gnidning.

Tips til at finde den rigtige pasform og stil for at maksimere ydelsen. Bemærk.
Tips til at finde den rigtige pasform og stil for at maksimere ydelsen. Bemærk.

En konkurrencedygtig spiller, der er på isen 5 gange om ugen vil have en højere kvalitet (og mere sandsynligt stivere som et resultat) end en rekreativ spiller. Opkøb top-of-the-line rulleskøjter for en nybegynder vil kun forlænge den tid, til at bryde skøjterne i, samtidig med at købe billige skøjter for en konkurrencedygtig aktør kan resultere i afspilleren kræver mere end 1 par skøjter for sæsonen.

Trin 4

STÅL SLIBNING

Skøjter kan skærpes mange forskellige måder. Hvis du ikke er sikker på, hvad størrelsen af ​​din s er skærpet på, er de sandsynligvis gøres på 3/8 ", da dette er hvad de fleste sportsbutikker bruger. Spørg din blyantspidser at prøve det på et par forskellige størrelser for at afgøre, hvilken en du bedst kan lide. Typisk skøjter skærpes mellem 3/8 "og 5/8" Her er en sammenligning af de to målinger.:

3/8 "- Skarpere, men kræver skarphed oftere Giver mere grave, som kan være bedre for skarpere sving..

5/8 "-. Duller, der kræver mindre vedligeholdelse Giver mere dias, som kan være bedre for jævn drejning og lige-away hastighed.

Trin 5

ANDRE MULIGHEDER

  • Put længere eller kortere stål på din støvle. Længere stål vil forbedre hastigheden, men såre agility.
  • Ændre formen af ​​stålet til at ændre stilling. Ved formaling ned forsiden eller bagsiden af ​​stålet, mængden af ​​stål på isen, og skøjteløberens stilling ændres.
  • Tilføj en kile ind mellem støvlen og stål til at ændre kropsholdning. Ved at tilføje en kile ved hælen, vil du læne videre.


Køb en skøjte baseret på kvalitet og pasform, ikke pris. Ingen vil fortælle dig, at du har cool skøjter hvis du ikke kan skøjte godt. Husk, det er bedre at have skøjter, der er lidt lille end for stor. Hvis du har brug for, kan du punch dem ud for at forbedre komforten.