O2s

Hvordan man kan forbedre din balance, mens skiløb

Et af de mere populære sportsgrene folk nyder hengive sig er skiløb

Et af de mere populære sportsgrene folk nyder hengive sig er skiløb. Selv om det er en færdighed man ikke født ind i, og kræver en masse tålmodighed og indsats for at lære, spændingen, man får fra skiløb er det hele værd. Det er noget, der sker sæsonmæssigt, en sjov ting at gøre med venner og familie kommer vinteren, hvor en masse aktiviteter er sat i bero. Det er også en god måde at møde og udvikle venskaber med andre mennesker, der deler den samme passion, som du gør. Og selvfølgelig intet, der slår den følelse af frihed, du kan få, når de rejser på dine ski og nyde vinterlandskab, alle på samme tid. Denne sport gør opfordring til et par fysiske kvaliteter såsom en vis mængde udholdenhed og smidighed. En anden meget vigtig faktor er at holde din saldo. Det er utænkeligt at glide nedad på sne-fyldte skråninger med ski uden resterende afbalanceret. Selvfølgelig, vil du bare vente på at der sker ulykker. Selv om balancering kan være meget naturligt for nogle mennesker, skiløb kræver mastering teknikken helt, så du kan nyde pisterne uden frygt for at såre dig selv. Her er nogle tips til at opnå stabilitet i balance, når skiløb:

  • Har nogle balance øvelser. En af disse er at forsøge at balancere o ene ben. Hvad dette gør, er at gøre noget arbejde på de indre og ydre områder i begge dine lår og dine hofter. Start med at stå på den ene fod og forsøger at bevare din følelse af balance, så længe du kan klare det. Så hop videre til den anden fod og gentag processen. Dette vil styrke specifikke områder af dine lår og hofter, fordi du vil have en tendens til at læne mod ydersiden eller indersiden. Ved at gøre dette, vil dine hofter og lår få en ordentlig træning også. En anden øvelse er en afvejning, når en af ​​dine to ben er bøjet. Stå på ét ben, holde positionerne stabil og meget forsigtigt bevæge sig nedad indtil dit knæ er i en vinkel på omkring 60 grader. Så langsomt stå op, stadig på det ene ben. Gentag øvelsen, indtil du begynder at miste balancen. Arbejdet med det andet ben på samme måde. Dette kan skade en smule og er vanskeligere end balancere på ét ben, men disse øvelser vil hjælpe dig til virkelig at forbedre din balance.
  • Øv med dine rulleskøjter eller dine rulleskøjter. Rejse med det og få fornemmelsen af ​​at bevæge sig rundt fra det ene område til det andet ved hjælp af knive og ruller i stedet for regelmæssig køretøjer. Dette er også en sjov måde at udøve, noget du kan virkelig nyde, mens du prøver at lære, hvordan vedligeholde din saldo som forberedelse til skiløb.
  • Tag en ski klasse. Hvis du er på et budget, kan du tilmelde dig andre studerende lærer af professionelle lærere på alle de grundlæggende kendskab til skiløb. Men hvis du har de ekstra penge til overs, at få en pro til at arbejde en-til-en med dig er endnu bedre. Han vil være i stand til at fokusere mere på områder, som du har brug forbedre på, lære dig alle de vigtigste ting at vide, og foreslå øvelser du bliver nødt til at forbedre din balance så godt.


Hvis du føler

Hvordan man kan forbedre din balance, mens skiløb. Har nogle balance øvelser.
Hvordan man kan forbedre din balance, mens skiløb. Har nogle balance øvelser.

Hvis du føler, at du er klodset af natur, lad det ikke stoppe dig fra at komme ind i sporten. Enhver kan gøre det med en passende uddannelse og beslutsomhed. Sæt dit sind til det og nyde det sjovt på ski.