O2s

Hvordan man kan forbedre basketball dribbling hastighed og smidighed

At lære at drible en basketball er én ting

At lære at drible en basketball er én ting, og har evnen til at drible den med hurtighed og smidighed er en anden ting. Man vil let bemærke, at de bedste basketballspillere i verden, ligesom Lebron James og Kobe Bryant, besidder umenneskelig dygtighed i at drible med bolden med hurtighed og smidighed. Selvfølgelig, de ikke erhverve en sådan færdighed på et øjeblik. Det kræver konstant og vedvarende praksis og uddannelse over en lang tidsperiode. Så hvis du ønsker at være en basketball superstjerne, få din røv fra din sofa, og begynde at øve disse øvelser.

  • Kør. Ligesom i enhver anden sport, er den mest grundlæggende af alle basketball øvelser simpelthen at køre. Prøv at få en 5-km løb mindst tre gange om ugen. Ikke blot vil det forbedre din udholdenhed, men også dette vil hjælpe dig bevæge sig hurtigere og forbedre dig hastighed som du fortsætter med at gøre det i løbet af en periode
  • Plantning ris. Placer dig selv under en basketball ring. Dette vil blive kendt som din oprindelige position alle i hele boret. Kør så hurtigt som du kan mod den frikast linje. Røre jorden. Derefter køre tilbage til din oprindelige position. Røre jorden. Derefter køre så hurtigt som du kan mod den halve domstol. Røre jorden. Derefter køre tilbage til din oprindelige position. Røre jorden. Derefter køre så hurtigt som du kan på den frikast linje på den anden side af banen. Røre jorden. Derefter køre tilbage til din oprindelige position. Røre jorden. Så sprint mod den anden ende af banen. Røre jorden. Derefter køre tilbage til din oprindelige position. Du ønsker måske at skifte bruge din højre og venstre hånd hver gang du rører jorden. Indstil din stopuret på 2 minutter (du kan øge dette som du fremskridt). Find ud af, hvor mange gange du vil være i stand til at gentage hele denne rutine i to minutter.
  • Spider dribling. Squat som om du sidder på en stol med benene fra hinanden (uden stolen, naturligvis). Hold bolden mellem dine ben omkring 8-10 inches over jorden. Start din rutine ved at drible bolden ved hjælp af din højre hånd, så med venstre hånd. Har disse to første dribler med hænderne placeret foran benene. Så drible bolden ved hjælp af din højre hånd igen, så med venstre hånd, men denne gang, med hænderne bag dine ben. Stræbe efter at bevare bolden kun på ét sted under hele øvelsen. Udfør denne rutine i en kontinuerlig proces i to minutter. Må så mange som du kan inden for den tid givet.
  • Figur 8 boremaskine. Hovedformålet med denne øvelse er at være i stand til at drible bolden i en 8-bevægelse omkring dine begge ben. Den første ting, du skal gøre, er at sprede dine ben fra hinanden i en stående position. Så bøje begge knæ. Drible bolden rundt dit højre ben først, derefter rundt om det andet ben. Gør denne rutine, indtil du danne en figur 8 bevægelse. Jo hurtigere og jo lavere du drible bolden, jo bedre.


Hvordan man kan forbedre basketball dribbling hastighed og smidighed. At lære at drible en basketball er én ting.
Hvordan man kan forbedre basketball dribbling hastighed og smidighed. At lære at drible en basketball er én ting.

Hold på at gøre disse øvelser, og du vil være en basketball fænomen på ingen tid.