O2s

Hvordan man kan anvende pulver makeup på mænd

Kvinder over hele verden elsker makeup

Kvinder over hele verden elsker makeup. Men vidste du, at mænd kan bruge makeup også? Det er rigtigt! Makeup er ikke kun for piger og kvinder. Mænd kan også drage fordel af at bruge en smule makeup.

Du tror måske, at som en mand

Du tror måske, at som en mand, hvis du lægger på makeup, det gør du synes kvindagtige. Dette er så langt fra sandheden. I virkeligheden kan mænd bruge lidt makeup til at udjævne hudfarven, skjule pockmarks og pletter og har en renere og mere strålende udseende. Hvis du vil have dit billede taget, eller du kommer til at være på TV, vil det gøre dig godt at sætte en smule pulver makeup.

Hvordan man kan anvende pulver makeup på mænd. Kvinder over hele verden elsker makeup.
Hvordan man kan anvende pulver makeup på mænd. Kvinder over hele verden elsker makeup.

Her er hvordan man anvender pulver makeup til mænd.

  • Vask dit ansigt. Etablere en god hudpleje rutine. Vask dit ansigt to gange om dagen med en mild rensende sæbe og varmt vand. Efter skylning og klappede tør hud, bruge nogle toner. På et stykke vat, sætte et par dråber toner og gnid det forsigtigt på ansigtet. Dette vil fjerne eventuelle urenheder på din hud overflade, at du ikke var i stand til at vaske og det vil hjælpe stramme dine porer. Afslut med en smule olie fri fugtighedscreme. Fokus på toppen af ​​kinderne, da det har en tendens til at tørre. Ideelt skal du bruge en fugtighedscreme med en indbygget solcreme på mindst SPF 15. Hvis du har nogen bumser, bruge en plet på corrector for at løse problemet. Du skal have ren hud, før du anvender nogen form for makeup på din hud.
  • Brug en concealer. En concealer er en makeup produkt, der anvendes til at skjule hud mangler. Der er concealers, der kommer i et rør form som en læbestift eller farvekridt, at du blot kan bruge på huden. Dette er formentlig den nemmeste form at bruge, da du kun behøver at anvende produktet over, hvad du ønsker at skjule, og dup lidt. Brug en lille smule ad gangen og blend med fingeren eller en makeup børste.
  • Find din skygge. Når du går til butikken, finde skygge passer bedst på din hudfarve. Hvis du går for lys, vil du se bleg og unaturligt. Hvis du går for mørkt, vil dit ansigt ser underligt. Så meget som muligt, skal du bruge et pulver, der har en mat finish. Også finde et pulver, der har en gennemsigtig finish, så du ikke ser ud som du har en maske på. Må ikke være flov over at købe din egen makeup. Der er flere mærker, der appellerer til mænd, hvis du ikke ønsker at bruge dem til kvinder. Der er Ken Mænd 4VOO og L'egere.
  • Brug løs magt. Den mest naturlige udseende, når bruger pulver er at bruge en løs pulver snarere end en presset pulver. Der er to former for pulver. Den ene er en presset, der kommer i en kompakt og den anden er løst pulver. Find pulver, der har en mat finish. Det betyder, at dit ansigt vil ikke se skinnende efter du anvender det.
  • Påfør sparsomt. Den største fejl du kan gøre er at bruge pulver på dit ansigt, som om der er nogen i morgen. Mindre er mere, når det kommer til makeup. Dyp din løst pulver pensel i karret af pulver og tryk overskydende pulver. Dernæst gælder produktet på din T-zone. Det betyder, at din pande, næse og lidt på hagen. Blend godt.


Prøv at eksperimentere med makeup og se resultaterne for dig selv

Prøv at eksperimentere med makeup og se resultaterne for dig selv. hvis du ikke er sikker på hvad du laver, skal du gå til en makeup counter eller har en god veninde eller din partner hjælpe dig ud. hjælp pulver makeup er en fantastisk måde at fake glat fejlfri hud, så prøv det!