O2s

Hvordan man kan anvende krølle øjenskygge til aften makeup

Aften makeup menes at være dramatisk og bare en lille smule mere iøjnefaldende end makeup, du normalt bære i løbet af dagen. De ekstra farver er nødvendig, da i løbet af natten, er der mindre lys, og kun de stærkere farver vil skille sig ud. Hvis du ønsker at sætte på nogle aften makeup, men du ikke har tid, bør du fokusere på din øjenskygge. Anvendelse af en stigning i din øjenskygge vil gøre dine øjne pop ud på natten. Her er hvordan.

Hvordan man kan anvende krølle øjenskygge til aften makeup. Base og låg farver.
Hvordan man kan anvende krølle øjenskygge til aften makeup. Base og låg farver.

  • Base og låg farver. Først og fremmest skal du anvende basen. Basen er sædvanligvis meget let farvet. Grundfarven påføres hele øjet, startende fra vipper hele vejen til bunden af ​​bryn. Grundfarven er ikke meningen at skille sig ud for meget, men det gør tonen for resten af ​​øjenskygge og folden. Efter anvendelse af basen, bliver du nødt til at vælge et låg farve. Låget farve bør anvendes fra vipper op til den krølle i øjnene, og bør være en nuance eller to mørkere end grundfarven.
  • Krølle. Farven på den krølle bør være mørkere end resten af ​​makeup, som du vil anvende. Den krølle farve er som regel mørkeste fordi det vil hjælpe understrege fold i dine øjne, og vil gøre dine øjne ser dybt indstillet og tankevækkende.
  • Shaping. At begynde at tilføje formen af ​​krølle, bliver du nødt til at tage øjenskygge og bruge den til at skabe en V formet linje fra indersiden af ​​øjnene til midten af ​​øjnene, startende fra vipper til den krølle i øjnene . Sørg for at du bruger en meget fin pensel eller øjenskygge applikator, især hvis du ikke har en fremtrædende stigning i øjet.
  • Udfyldning. Efter at du har oprettet en skitse af den krølle, er næste skridt er at udfylde den nederste del med farve. Farven skal være lysere end den krølle farve, men bør være mørkere end låget farve, du har anvendt lige efter grundfarven. Sørg for, at du udfylder øjenlåg jævnt, lige fra toppen af ​​vipper hele vejen til den krølle. Sørg dog, at den krølle forbliver synlig. Hvis låget fyldstof fuldstændig dækker den krølle, bliver du nødt til at genanvende den krølle.
  • Blander. Når du har lagt i alle de farver, det sidste skridt er at blande i farverne. Du kan nemt gøre dette ved at bruge dine fingre eller en lille børste. Fordelen ved at bruge dine fingre er, at det gør blending processen meget lettere. Men en lille pensel kan du arbejde i detaljer, især hvis du har meget store fingerspidserne. Du kan også bruge øjenskygge pensler.

Fortsæt blande farverne i øjnene, indtil øjenskygge ser naturligt, men dramatisk. Med disse trin, er at få en stor krølle og øjenskygge til din aften makeup let.