O2s

Hvordan man kan anvende eye shadow primer til smoky eye makeup

Nøglen til at anvende smoky eye makeup er god primer

Nøglen til at anvende smoky eye makeup er god primer. Uden en god primer, vil øjenmakeup ikke være i stand til at holde fast i dine øjne og øjenskygge, som du anvender vilje rynke i dine øjne. En masse mennesker, men ikke praktiserer anvende primer i deres øjne, før du arbejder på deres øjenmakeup. Her er hvordan du kan anvende den primer.

Hvordan man kan anvende eye shadow primer til smoky eye makeup. Anvende den øverste primer.
Hvordan man kan anvende eye shadow primer til smoky eye makeup. Anvende den øverste primer.

  • Valg af primer. Først og fremmest, er du nødt til at betale en vis opmærksomhed til primeren, at du vil bruge på dine øjne. Så meget som muligt, bør du købe mindst to nuancer af øjet primer. Man skal være mørk og den anden skal være let. Jo mørkere primeren vil være nyttig for skygger og røgfyldte øjne, samt til aften makeup. Den lettere primeren, på den anden side, vil være nyttige for lysere øjne. Husk, at øjenmakeup primer menes at være en investering. Det er den primer, som du vil placere alle de andre øjenskygge farver. Så sørg for, at du køber den bedste primer du kan finde. Må ikke spinker når det kommer til primeren.
  • Anvende den øverste primer. Anvende den øverste primeren betyder anvende primer på øjenlågene. Primeren skal påføres ved hjælp af en øjenskygge pensel. Øjenskygge pensel er en trekant formet børste, der har lempet kanter. Det er normalt lavet af blødt skum. Dens form vil tillade dig at profilere primer på kanten af ​​øjnene, og fladen i midten af ​​børsten vil tillade dig at sprede primer jævnt. Den øverste primer behøver ikke at være den samme farve som den nederste primer. Generelt bør den øverste primer være mere farverigt. Hvis du forsøger at opnå røgfyldte øjne, de bedste farver er lysegrå.
  • Anvende den nederste primer. Den nederste grunder påføres på bunden af ​​øjnene, nær øjet poser. En masse mennesker forsømmer at tilføje noget farve på bunden af ​​øjnene. I virkeligheden, dog vil tilføje farver på bunden gøre dine øjne ser mere jævn. Primeren som du bruger til bunden bør være en lysere nuance, så det vil gøre øjnene synes at poppe ud. For den nederste primer, behøver du ikke at bruge øjenskygge pensel. I stedet kan du blot bruge fingrene.
  • Blander. Efter anvendelse af øjenskygge primer, er det sidste skridt til at blande disse. Du kan bruge dine fingre, eller du kan også bruge øjenskygge pensel. Det vigtige er, at du sikre, at du fjer kanterne af primer så ingen synlige kantlinjer vil være synlige på din hud. Sørg også for, at primeren påføres jævnt, således at den øjenskygge, som du vil anvende senere vil ikke krølle eller oprette rynker på primeren.

Med disse trin, bør du være i stand til at anvende eye shadow primer til din øjenmakeup. Med primer, vil din øjenmakeup vare længere.