O2s

Hvordan man kan anvende dagtimerne øjenskygge

Dagtimerne makeup er helt forskellig fra aften makeup

Dagtimerne makeup er helt forskellig fra aften makeup. Mens aften makeup er beregnet til at være stærk og dristigt farvede for at skille sig ud, selv med lidt lys, kan dagtimerne makeup være meget let og simpelt, da der er nok sollys til at afsløre, hvad lille mængde af makeup, du har lagt i dit ansigt. De samme principper gælder, når du bruger dagtimerne øjenskygge. Her er hvordan du kan bruge det på dine øjne.

  • Farver. Først og fremmest holde sig til lyse og muntre farver, når det kommer til dagtimerne øjenskygge. Dette betyder, at de bedste paletter er dem, der er blød og let pastelfarver. Disse farver, der naturligt supplerer sollys. Når du vælger farver, også sørge for, at de passer godt sammen med resten af ​​din hud. Bare fordi du kan lide farven blå, for eksempel, betyder ikke, at alle nuancer af blå vil fungere godt med din hud. Normalt bleg hud går godt med blege farver.
  • Base makeup. Dernæst vil du nødt til at tage en fremhævelse øjenskygge farve og anvende det jævnt over hele dine øjne. Dette betyder området startende fra lige under øjenbrynene hele vejen ned til vipperne. Dette område skal være farvet med lysene øjenskygge, som du har valgt. Formålet med at fremhæve øjenskygge er at gøre resten af ​​dine øjenlåg skiller sig ud, så de mørkere farver, som du lægger på siden vil kontrast og supplere fremhæve farven.
  • Tilføjelse folden. Dernæst vil du nødt til at tilføje den krølle på din øjenskygge. Folden er en fantastisk måde at gøre dine øjne ser dybt og tankevækkende. Den største fejl, at kvinder gør, når du tilføjer den krølle, er imidlertid med sort øjenskygge, når de anvender dagtimerne makeup. I løbet af natten er sort øjenskygge normalt bruges, fordi det er kraftig nok til at skille sig ud, selv i skyggerne. I løbet af dagen, bør du dog kun bruge brune og andre jordfarver til at skabe den krølle. Sørg for at du kun bruger en meget lille mængde af mørk øjenskygge til den krølle, da de mørke farver kan overvælde øjenlågene.
  • Blander. Bagefter anvende en anden farve, der er flere nuancer mørkere end fremhævningsfarven men flere nuancer lysere end den krølle farve. Dette bør anvendes fra den krølle ned til vipper. Dette vil give dine øjne udseende af dybde og tekstur. Brug en øjenskygge pensel til at blande i farverne. Du kan også bruge en profilstyring pensel for at gøre blanding processen meget lettere. Nogle mennesker foretrækker imidlertid at bruge deres hænder til at gøre blandingen mere subtile og mere realistisk. Du kan gøre dette, især hvis du har små fingre. Større fingre tendens til at plette makeup for meget.
  • Mascara. Efter blanding i farverne, er du klar til at bruge nogle eye liner og nogle mascara. Den eye liner må ikke være for mørkt så godt. De bedste mascaraer til brug for dagtimerne er farveløse mascaraer, der er beregnet til at gøre øjenvipper skiller sig ud naturligt.

Hvordan man kan anvende dagtimerne øjenskygge. Dagtimerne makeup er helt forskellig fra aften makeup.
Hvordan man kan anvende dagtimerne øjenskygge. Dagtimerne makeup er helt forskellig fra aften makeup.

Med disse trin, er at få dine øjne til at poppe ud med dagtimerne mascara let.