O2s

Hvordan man har super glat hud

Ofte

Ofte er skønhed forbundet med at have et kønt ansigt og stor hud. Men uanset hvor smuk dit ansigt kan være, og din hud ikke supplere med det, du stadig ikke føler attraktiv. For at du kan opnå både, behøver du ikke at forkæle dig selv i kurbade og søge hjælp fra læger, fordi få din hud glattere er sådan en simpel proces, der kan gøres derhjemme.

Her er nogle skridt og tips til at følge for dig at have en super glat hud.

Start med dit ansigt. Der er flere måder om, hvordan at gøre dit ansigt glat og blød. Her er nogle muligheder for dig:

  • Brug en moden banan. Mash det og bland det med mælk. Sæt blandingen på dit ansigt og lad det i ikke mindre end 20 minutter. Fjern partiklerne og vaske dit ansigt med koldt vand for at gøre din hud glød.
  • Sæt honning på dit ansigt og hals og lad det stå i mindst 20 minutter. Honning vil gøre din hud blød, glat og glødende. Skyl dit ansigt med koldt vand for at fjerne honning.
  • Bland æggehvide og honning, og derefter anvende blandingen på dit ansigt i 20 minutter. Ligesom de første to trin, vaske dit ansigt med koldt vand til at skylle blandingen.
  • Lav en pasta af honning og valnød pulver derefter tilføje en teskefuld citron. Brug blandingen til at skrubbe dit ansigt i en cirkulær bevægelse. Må proceduren i ikke mindre end 20 minutter og derefter vaske det med koldt vand.
  • Få en bid af en umodne papaya. Gnid det på dit ansigt og hals i mindst 20 minutter.
  • Lav en pasta af 2 spsk gurkemeje pulver og orange juice. Brug den til at skrubbe din hals. Du kan lade det på i 20 minutter og derefter vaske det.
  • Hvis du har bumser, gøre en masse hjælp bukkehorn blade. Disse blade er store ingredienser i forebyggelsen bumser, hudorme, tidlige rynker og tørhed i din hud.

Flyt til din krop

Flyt til din krop. Du kan fortsætte med at bade dig selv ved hjælp af din favorit sæbe derefter anvende fugtighedscreme bagefter. Men som en kvinde, ville du ønsker at gøre mere for at sikre, at ingen snavs er tilbage på din krop. Du ønsker at sikre, at du går en ekstra mil for at gøre din hud blødere og glattere. Her er nogle muligheder, som du kan følge:

  • Bland sukker med lime eller citron ekstrakt og bruge det til at skrubbe hele din krop, herunder dit ansigt i 20 minutter. Vask din krop med rent vand.
  • Soak din krop i en balje med lunkent vand i ca 20 minutter. Brug eksfoliering handsker eller loofah med en fugtighedscreme sæbe som Dove. Skrub din krop i en serie af cirkulære bevægelser. Skyl sæbe med vand og derefter tørre din krop med et rent håndklæde.

Hvordan man har super glat hud. Start med dit ansigt.
Hvordan man har super glat hud. Start med dit ansigt.

Fugte din krop. Påfør fugtighedscreme over hele kroppen, undtagen dit ansigt efter badning. Fugtighedscreme kan hjælpe din hud bevare sin glød og holde det mod udtørring som din hud bliver glattere. Fugtighedscreme kan efterlade en stor lugt til din krop, også.