O2s

Hvordan man har en romantisk nat på et hotel

Romantiske nætter lever ikke kun i eventyr. Fairytales gøre ske i den virkelige verden, hvis du gør dem til at ske. Hvis du ofte bekymre sig om glædeligt din elskede og planen om at tilbringe en romantisk aften sammen på et hotel, her er hvordan: Hvordan du kan få en romantisk aften på et hotel

Hvordan man har en romantisk nat på et hotel. Planlægge i overensstemmelse hermed.
Hvordan man har en romantisk nat på et hotel. Planlægge i overensstemmelse hermed.

  • Planlægge i overensstemmelse hermed. Gør forberedelser såsom hotelreservationer, fødevarer, medskyldig hvis det er nødvendigt, musikken, lyset, samtalerne, den kjole, og selvfølgelig de penge! Forskning og forhandle, når de foretager hotelreservationer. Hoteller kan være en stor penge-spender i en dato. Beslut hvilken slags hotel passer til din idé. Foretag en hotelreservation, der tilbyder stort udvalg af billige alligevel elegant hoteltilbud der går godt med din plan for datoen.
  • Få alle de ting, du har brug for. Beslut om den mad, du kan lide at lave mad sammen eller bestille middag og få dem leveret på det nøjagtige tidspunkt for din plan. Romance er helt sikkert kommer til udtryk gennem blomster, stuff legetøj, vin, chokolade og smykker. Køb disse ting før natten. Medtag i din liste stearinlys, massage olie, skumbad, en ny film at se og popcorn for den sags skyld, og beroligende, romantisk musik. Ikke alle hoteller har alle de ting, du har brug for.
  • Opsætning af værelset. Skab stemning og fange ånden af romantik ved at arrangere centerpieces. Tænd de dæmpbare pærer, forbereder stearinlys, og sted rosenblade på et bord. Blomster danner en romantisk stemning. Vælg blomster, der er på din betydelige andre favorit. Klar filmen på tv-skærmen. Sæt den beroligende lyd på din afspiller. Sæt vinen på is og træk vin briller. Og forberede dig.
  • You. Dress op og tage et bad! Sig nej til dårlig lugt, ubarberede udseende, dårlig ånde, og beskidt tøj. Bær noget, der udtrykker specielt som aftenen er også speciel. Bær noget tiltalende og lokkende, der vil gøre dig uimodståelig i din partners øjne.
  • Hent din pige. Under din pige på scenen afhænger af din plan, enten du kunne hente hende ved hendes hjem eller har hende møde dig på hotellet.
  • Start dato. Deling af en romantisk aften med dig anden halvdel behøver ikke at blive praktiseret eller rettet eller scripted. Det centrale er at have det sjovt. Hemmeligheden at gøre natten uforglemmelig afhænger af, hvordan du håndterer situationen. Husk at natten ikke bør fokusere på, hvad du vil gøre, men om hvordan du laver om natten for at være den bedste nat du nogensinde kunne have. Overvej disse tips til at få den mest romantiske aften vil du for evigt værner om.
  • Kog mad sammen. Inddrag din pige i køkkenet, mens du forbereder mad, du to vil spise senere. Denne erfaring giver dig mere tid sammen og forvandler en simpel romantisk aften i en mindeværdig begivenhed. Prøv at browse i kogebøger, før du dykke ned i køkkenet.
  • Movie tid. Krølle jer sammen i en sofa foran tv-skærmen se din favorit film. Udvælge en romantisk film de to af jer vil helt sikkert nyde. Selvfølgelig ser betyder at se, men når du er sammen med din date, skal du bruge tid også for griner, kommentarer og søde samtaler.
  • Dampbade og massage. Tage en boble eller en aromatisk bad er en behagelig og afslappende oplevelse. Zest det lidt op ved at placere stearinlys i nærheden af ​​karbad, med blød musik spiller i baggrunden. Efter badet, give hinanden en massage. Anvende duftende olier og indarbejde sensuelle massage.

Kom ud af verden udenfor og luk dig i romantisk aften med din betydelige andre. Følg denne teknik og lade jer nyde en rolig tid, som fører til romantik.