O2s

Hvordan man har det sjovt på spring break

Udover sommerferien, er den bedste tid på året for de fleste studerende spring break. Det er en uge-lang ferie, hvor de studerende kan komme væk fra alle trængsel og travlhed i skolearbejde samt det kolde vejr. Spring break er normalt fyldt med partier og strande, men der er mange andre ting du kan gøre. Denne artikel vil hjælpe dig have det sjovt under dit spring break.

Trin 1

Hvordan man har det sjovt på spring break. Lav en plan.
Hvordan man har det sjovt på spring break. Lav en plan.

Lav en plan. Før du overhovedet kan tænke på at have det sjovt, er du nødt til at have en slagplan. Konfigurer en tid til at sidde ned med dine venner og finde ud af, hvad alle ønsker at gøre. Planlæg de forbehold og bestille alt hvad du behøver. Dette vil forhindre dig fra at bekymre sig om eventuelle skeduleringsproblemer under spring break.

Trin 2

Vælg gode venner til at slutte sig til dig Spring break er et godt tidspunkt at gøre erindringer med nogle af dine nærmeste venner. Men det kan blive et mareridt, hvis du går derned med folk du ikke kender. Du er nødt til at lave en liste over, hvem du ønsker at tilbringe ugen med og holde sig til listen. Kom alt for mange mennesker involveret i denne tur kan slå en god tid i et dårligt tidspunkt. Du behøver ikke at være ensbetydende med om det, bare sætte noget op med dine nærmeste venner.

Trin 3

Spar penge. Plan vejen frem at begynde at spare penge for spring break. Når skoleåret starter, markere ned hvilken uge er spring break og skabe en plan om at spare en vis mængde penge, før den tid. Dette giver dig mulighed for at give, hvad du vil gøre. Du ønsker helt sikkert ikke at være den eneste tilbage på campus, fordi du ikke har penge nok til at komme med.

Trin 4

Trin 1. Vælg gode venner til at slutte sig til dig.
Trin 1. Vælg gode venner til at slutte sig til dig.

Vær sikker. Selvom dette er egentlig ikke en del af det sjove, kan det hjælpe dig med at holde det sjove. En af de værste ting, der kan ske er, at du, eller nogen du kender, kommer til skade eller i problemer. Sørg for at holde alles sikkerhed i tankerne og handle ansvarligt. Intet kan dræbe stemningen mere end en tragedie.


Spring break er kendt som en af ​​de bedste uger af året for college og high school kids. Der er så mange ting at gøre, og det er en uge uden bekymringer. Bare husk at have det sjovt og nyd dig selv.

Denne artikel blev leveret af forfatterne på Livelovecoffee.com en online kaffebar med artikler diskuterer interessante morgen chats og anmeldelser på