O2s

Hvordan man håndterer en pistol sikkert

Du bør aldrig håndtere en pistol, medmindre du ved, hvordan det fungerer.

Hvordan man håndterer en pistol sikkert. Antag, at hver pistol er indlæst.
Hvordan man håndterer en pistol sikkert. Antag, at hver pistol er indlæst.

 1. Antag, at hver pistol er indlæst. Uanset om du går op til en pistol, der lyver på gaden, eller du er på en pistol butik og fuldmægtig har netop inspiceret en pistol foran dig, bør du antage, at pistolen er indlæst og tjek for dig selv. Altid lave din egen inspektion af enhver pistol til at sikre, at det er ikke ladt. Stol ikke på andre til at gøre det for dig.
 2. Hold din finger OFF på aftrækkeren, indtil du er klar til at skyde. Placer aldrig fingeren på aftrækkeren (eller inden for aftrækkerbøjlen), indtil du sigter og klar til at tage et skud. Når du holder en pistol, lastet eller ej, bør din pegefinger forblive forlænget og hvile mod ydersiden af ​​cylinderen. Resten af ​​din hånd skal være sikkert at holde grebet.
 3. Du må ikke pege pistolen på noget eller nogen, som du ikke er villig til at ødelægge. Uanset om den pistol du holder der er lastes eller losses, og om din finger er tændt eller slukket aftrækkeren, bør du aldrig pege en pistol på noget, du ikke ønsker at skyde. Hold pistolen pegede på gulvet, ned ad banen i en skydebane og / eller væk fra andre mennesker, dyr eller genstande omkring dig, at du ikke er OK med skydning.
 4. Indse, at en pistol er et værktøj. Guns er designet til at blive brugt bevidst og med fuldt overlæg, det er sjældent, at hvis du følger disse enkle håndtering af våben principper, vil du ved et uheld skyder noget eller nogen, eller at pistol vil gå ud af sig selv. Det tager en overraskende mængde af pres for at trykke på aftrækkeren af ​​en pistol, og det er usandsynligt, at du uforvarende ville affyre en pistol.

  Den bedste måde at sikre, at du er sikker og komfortabel omkring pistoler er at tage et kursus, eller have en erfaren ven lære dig det grundlæggende i håndtering og skydning kanoner. Så vil du have den viden og de færdigheder til at håndtere enhver situation, hvor en pistol er til stede.

 5. Håndter ikke en pistol hvis du har mistanke om det er involveret i en forbrydelse. Hvis du støder på en pistol i en mistænkelig placering, og du tror, ​​at det kan være involveret i en forbrydelse, bør du ikke flytte eller røre ved pistolen. Straks ringe til politiet for at anmelde skydevåben og følge deres anvisninger.

  Du ønsker ikke dine fingeraftryk på våben og du bør aldrig forstyrre et gerningssted, men hvis du skal flytte pistolen for at holde det væk fra børn eller flytte den til et sikrere sted, skal du følge de sikre pistol brugsanvisning skitseret ovenfor, og gøre dit bedste for ikke at forstyrre eller forurene noget bevis på pistolen.

  Altid ringe til politiet FIRST og følge deres anvisninger, hvis du finder eller støde på en pistol.