O2s

Hvordan man gør en vert rampe

Hvis du leve et aktivt liv

Hvis du leve et aktivt liv, kan du sikkert har prøvet rulleskøjter og nød. Rulleskøjter er en spændende sport, fordi det giver dig mulighed for at afprøve skøre bevægelser, der vil wow alle, der ser dig gøre dem. Hver inline skater ville ønske at være i stand til Rollerblade en vert rampe. Det er en af ​​de mest udfordrende bevæger sig i rulleskøjteløb fordi vinklen og højden af ​​rampen er både farligt og spændende. Når du er færdig, rulleskøjteløb en vert rampe er virkelig en bedrift. Hvis du ønsker at opnå dette, så læs videre nedenfor, så du kan skøjte at vert rampe fortræffeligt.

  • Sikkerhed først. Inden du begynder, skal du komme forberedt med den rette sikkerhedsudstyr. Selv hvis du ser en masse mennesker skøjteløb uden ordentlig gear, skal du ikke forsøge at gøre det selv. Du bliver nødt til at bære en ordentlig hjelm, tunge albuebeskyttere og knæbeskyttere. Du skal bruge alle disse sikkerheds gear, da det ikke kan undgås: du vil falde ned en masse, mens prøve dette skridt. Få disse beskyttende redskaber fra din lokale sportsforretning. Du kan endda bære et mundstykke, hvis du planlægger at tilføje nogle risikable flytter til din skating.
  • Pick den gode slags inlinere. På grund af højden og vinklen på vert rampen, bør du udstyre dig selv for rigor af denne teknik ved at bære tunge rulleskøjter. Du bliver nødt til at fremskynde når rulleskøjteløb den vert rampe, så du er nødt til at finde skøjter, der kan håndtere den hastighed, for ikke at nævne, at stress af skøjteløb denne form for rampe. Find et par rulleskøjter, der har hårdt, men små hjul og kraftige hægter og lejer. Alt mindre end dette, og du kan ende med at ruinere din inlinere.
  • Master basic flytter først. Før du forsøger at bestige den vert rampe, skal du først have kontrol med de mini-ramper. Øve på mini-rampe vil tillade dig at vænne sig til skøjteløb op ramper med dine rulleskøjter. Du vil blive fortrolig med manøvrering og flytning af klatre op og ned ramper og du vil få bedre kontrol over din skating. Sørg for at du mestrer mini rampe først, før vi går over til vert ramper.
  • Begynde nederst. Når du har lært at mestre de mini ramper, kan du nu prøve vert rampe. Du bør starte i bunden af ​​den vert rampe. Du skal lære fornemmelsen af ​​rampen gradvist. Må ikke komme ind i rampen fra toppen, eller du vil virkelig blive overvældet med stejlheden og vinklen af ​​det. Start fra bunden og langsomt glider op ad rampen, afprøvning fornemmelsen af ​​sin stejlhed. Fra bunden, skate op mod siderne af rampen, tvinge dig selv til at fremskynde efterhånden som du bevæger dig frem og tilbage på rampen. Når du er komfortabel, kan du selv begynde at trække af nogle mindre tricks.
  • Udfør drop-in med overbevisning. Når du forsøger at gøre dette, gør ikke kylling ud i sidste øjeblik. Selv hvis du føler, at du falder eller dine rulleskøjter bliver trukket væk, skal du blot fortsat tillid og fuldføre drop i. Stå på afsats med den ene fod på det, skubbe med ryggen ben, så drop med begge skøjter.


Forblive fokuseret og rolig

Hvordan man gør en vert rampe. Pick den gode slags inlinere.
Hvordan man gør en vert rampe. Pick den gode slags inlinere.

Forblive fokuseret og rolig, mens du øver dette træk. Du kan ikke råd til at miste din fatning, eller du vil ende med at tabe kontrol og din saldo. Kom i rillen ved at lytte til musik eller at lukke ud alle tanker fra dit sind.