O2s

Hvordan man gør det ali shuffle

Den Ali shuffle er den berømte fodarbejde af den verdenskendte bokser Muhammad Ali. I dag bruges det som en del af uddannelsen rutine i mange atleter-boksere, fodboldspillere mv primært fokuserer på fodarbejde, Ali shuffle forbedrer smidighed og styrker ben, talje og hofte muskler. I øjeblikket er der en masse af Ali blande variationer, men her er hvordan du gør den variation, der er tættest på Ali shuffle flytningen af ​​den berømte bokser.

Hvordan man gør det ali shuffle. Hold fødderne fra hinanden.
Hvordan man gør det ali shuffle. Hold fødderne fra hinanden.

  • Hold fødderne fra hinanden. Stå lige med din højre fod et par inches bag hælen af din venstre fod. Dette er den første stilling af Ali shuffle, som vil tillade dig at gøre bedre spring.
  • Vride din krop til venstre. Nu begynde at udøve ved at vride hoften til venstre, som du hopper. Den højre fod skal nu lande i front, mens din venstre fod skal være lige bag din højre fod.
  • Vride din krop til højre. Gå en gang mere. Denne gang skal du flytte din talje til venstre. Din højre fod er nu tilbage bag venstre fod. Din venstre fod lander i front.
  • Hop og twist i et hurtigere tempo. Efter at gentage springet og twist for et par tæller, til at gøre det Ali shuffle med mere fart begynde. Løbende hoppe og vride din talje i en stationær position, svinge armene, når du flytter sammen.
  • Flyt til siden. At øge din smidighed yderligere, kan du prøve at flytte til højre, når du gør Ali shuffle. Hvis du arbejder i et felt, skal du stoppe Ali shuffle, når du når enden af ​​yard linje. Hvis du er indendørs, kan du stoppe rutine, når du er kun et par inches fra væggen. Derefter hoppe til venstre.
  • Flyt frem og tilbage. Bortset fra at hoppe fra den ene side til den anden side, kan du også hoppe mod fronten og hoppe tilbage til dit udgangspunkt. Så denne gang, skal du ændre din retning fra siden til fronten, som du gør det Ali shuffle. Når du når til slutningen, sigter din hopper mod bagsiden.
  • Arbejd med værftet mærker. Så du kan guide din hopper, er det bedst, hvis du har værftet mærker på området. Tegne lige mærker eller gøre brug af yard linje for at angive, hvor du skal lande dine fødder. Sørg for at der er lige stor afstand mellem mærkerne, så længden af ​​din hopper er i overensstemmelse alle i hele rutinen.


At have en bedre forståelse af Ali shuffle

At have en bedre forståelse af Ali shuffle, er det en god ide at se en boksekamp af Muhammad Ali. Kig på Ali shuffle fodarbejde og hvor hurtigt det blev gjort. Hvis du er helt fortrolig med Ali shuffle flytte, kan du prøve at gøre andre variationer eller endda lave dine egne. Men sørg for at gøre warm-up først, især hvis du ønsker at udføre de forskud Ali shuffle rutiner. Stræk dine arme og ben og gøre nogle bøjning i et par minutter.