O2s

Hvordan man forberede sig til internationale rejser

Internationale rejser er helt forskellig fra indenlandske rejser

Internationale rejser er helt forskellig fra indenlandske rejser. Der er flere ting at overveje og forberede sådan en tur. Du skal være følelsesmæssigt, mentalt og fysisk klar til din rejse. Tilbring tid til at planlægge din tur til en ubekymret ferie.

Først off, gøre nogle Internet browsing for at få noget baggrundsviden om det land, du besøger. Det vil hjælpe en masse, hvis du kender de skikke, traditioner, sprog, love, ferier og lokale køkken.

Der er stadig en hel liste over vigtige ting, du skal udføre forud for forlader hjem.

Vælg en god rejsebureau. For en første gang rejsende til en international destination, vil det spare dig for en masse bekymringer, hvis du giver en god rejsebureau til at hjælpe dig i din rejse flybillet, indkvartering, tour rejseplan og rejsedokumentation. Spørg om tour pakker, også.

Passport. Hvis dette er din første gang at rejse til udlandet, skal du ansøge om et pas. Check med det amerikanske Department of State Bureau of konsulære anliggender hjemmeside for at lokalisere, hvor du kan ansøge om et pas i dit område. Første gang pasansøgerne bør henvende sig personligt med følgende krav:

Hvordan man forberede sig til internationale rejser. Vælg en god rejsebureau.
Hvordan man forberede sig til internationale rejser. Vælg en god rejsebureau.

  • Passport ansøgningsskema
  • Certificeret dåbsattest
  • Gyldigt ID-kort med dit billede
  • Fotokopi af dit gyldigt ID, der viser forsiden og bagsiden
  • Betal Kravet pas sagsbehandlingsomkostninger
  • Indsend 2 pasfotos (underlagt pas krav og restriktioner)

Normale sagsbehandlingstider for pas er 4 til 6 uger

Normale sagsbehandlingstider for pas er 4 til 6 uger. Du er nødt til at overveje dette, når du planlægger for din internationale rejser. Hvis du vil have det fremskyndet, der er et ekstra gebyr for dør til dør eller eksprespost.

Hvis du allerede har et pas kontrollere, at det stadig er gyldigt i mindst 6 måneder før din rejse for at beskytte dig mod udvisning.

Visum. Du er nødt til at kontrollere

Visum. Du er nødt til at kontrollere, om du har brug for et visum for at rejse ind i landet du ønsker at besøge. Ansøge om et visum via ambassaden eller konsulatet på din destination. Tillad behandlingstiden, da dette varierer fra land til land. Vær opmærksom på, at de fleste visumansøgninger gebyrer kan ikke refunderes.

Immunisering. Travel sundhed er af største betydning, når de rejser. Spørg dit rejsebureau, din læge eller en International Health Clinic filial i dit område om immunisering og vaccination krav især hvis du ønsker at rejse til et tropisk land. Disse certifikater skal opbevares med dit pas. Du kan også besøge Centers for Disease Control og Forebyggelse Travellers 'Health side. Ekstra forsigtighed er nødvendig især mod H1N1-virus.

Rejseforsikring. Check med dit rejsebureau

Rejseforsikring. Check med dit rejsebureau, hvis du har brug for at få rejseforsikring. Dette er meget nyttigt i nødsituationer. Overseas medicinsk behandling kan være ganske dyrt.

Internationale rejser er helt forskellig fra indenlandske rejser. Fotokopi rejsedokumenter.
Internationale rejser er helt forskellig fra indenlandske rejser. Fotokopi rejsedokumenter.

Fotokopi rejsedokumenter. Have mindst 2 sæt fotokopier af alle dine rejsedokumenter for din sikkerhed og efterlade en kopi derhjemme. Gør det samme for din rejseplan, så dine venner og pårørende kan komme i kontakt med dig i tilfælde af en nødsituation.

Mobile roaming. Kontroller, at din mobiltelefon har roaming kapaciteter og at det vil fungere i det land, du vil besøge. Det er tilrådeligt, at du også bære et internationalt opkald kort med dig, når du rejser.

Planlægning er en god ide at observere

Planlægning er en god ide at observere. Det gør din internationale rejser stress-fri. Nu kan du blive klar til at nyde glæderne, der venter dig i din rejsedestination. Glem ikke at pakke en god kamera med dig at optage alle de fantastiske seværdigheder.