O2s

Hvordan man forberede sig mod transportsyge

Hvis du lider af køresyge

Hvis du lider af køresyge, kan det gøre turen af ​​en levetid synes ligesom turen til helvede. Motion sygdom kan ramme alle på alle alderstrin. Bare rolig, der er ting du kan gøre for at lindre og forebygge køresyge.

Hvis du har en lang bil ride, flyvemaskine tur eller krydstogt kommer op, være forberedt. Med den rigtige forberedelse, kan du have en fornøjelig tid, uden at være syg.

 1. Forbered dit miljø. Hvis du tager en bil ride, og du eller en af ​​dine passagerer erfaringer køresyge, medbringe en plasticpose just in case. Brug ikke en klar pose, eller hvis du gør det, Dobbelt taske det i en brun papirpose. Du kan få dem fra flyet og oplagre det i din bil. Pakke langs nogle ekstra tøj just in case du gøre noget rod.
 2. Brug en menthol inhalator. Der er inhalatorer du kan købe der indeholder æteriske olier, såsom kamfer, mentol, eukalyptus og pebermynte olie. Vejrtrækning i dampene lindrer kvalm fornemmelse er forbundet med køresyge. Du kan endda gnide olien på din templer. Disse produkter markedsføres i asiatiske butikker som kolde inhalation, men kan også anvendes til at lindre transportsyge.
 3. Brug akupressur. Dette er en hurtig og billig måde at lindre køresyge uden anvendelse af nogen medicin. Hold din håndflade opad. Med den anden hånd, samlet tre fingre, pegefingeren til ringfingeren. Læg de tre fingre i slutningen af ​​din håndflade, som hvis du tager din puls. Det område, hvor pegefingeren lander er akupressur punkt at lindre din køresyge. Lægge pres på midten af ​​det med små cirkelbevægelser.
 4. Bær en køresyge armbånd. Du kan købe det online eller i brochurer. Det er en hård metal armbånd, der er slidt på håndleddet. Ved at bære det, er det akupressur punkt, der lindrer køresyge aktiveret.
 5. Sørg for at du får nok søvn natten før turen, og du er ikke sulten, når du rejser.
 6. Spis en salt snack. Natrium i snack rent faktisk hjælper lindre køresyge, så spiser de flyselskaber peanuts eller pakke en pose chips.
 7. Prøv at tygge på ingefær. Dette anbefales til ekstrem søsyge. Det er ikke meget behageligt, men bedre end at være syg.
 8. Få frisk luft. Åbn vinduer bilen. Hvis du er på en båd, gå over dækket og indånde den rene havluft.
 9. Gør visualiseringsteknikker. Forestil dig stærk og i stand til at håndtere bevægelse af dit køretøj. Visualiser et klart hvidt lys omkring dig og styrke dig. Forestil dig den dårlige følelse ebber væk fra dig og erstatte den med en følelse af kontrol, styrke og sindsro.
 10. Må ikke læse i en kørende bil. Forstyrrende dig selv ved at læse, kan faktisk forværre din køresyge. Det er bedre at falde i søvn eller finde et brændpunkt uden for bilen, såsom et langt væk vejskilt kigge på skyformationer.
 11. Tal med din læge og tage medicin. Dramamine er en populær medicin for dem, der lider af køresyge. Tag det 30 minutter før turen. Det vil ikke fungere, hvis du tager det, når du allerede kvalme. Det gør forårsage døsighed, som er en metode til at forhindre kvalme.

Hvordan man forberede sig mod transportsyge. Brug en menthol inhalator.
Hvordan man forberede sig mod transportsyge. Brug en menthol inhalator.

Hvis alt andet fejler, finde den hurtigste måde at rejse til enhver destination. Hvis der på et krydstogt, fortæller skibets purser du ikke kan fortsætte, og de bør lade gå fra borde på det første stop.