O2s

Hvordan man får en tatovering

At få en tatovering er en stor beslutning, men jeg er sikker på at du har indset, at allerede. Tatovering fjernelse er smertefuldt og ikke altid vellykket, afhængigt af farven af ​​blæk i huden. Så spare tid og fremtidig smerte ved at følge disse trin for at få en stor tatovering:

Din søgning efter High-Quality Tattoo Designs Is Over
Find Your Dream Tattoo!

Hvordan man får en tatovering. Din søgning efter high-quality tattoo designs is over.
Hvordan man får en tatovering. Din søgning efter high-quality tattoo designs is over.

 1. Valg af kunst til din tatovering kan være den sværeste del af processen. Dette billede vil være på din for resten af dit liv, så få noget du kunne tænke er nøglen. Der er mange tatovering magasiner, hjemmesider og bøger for at få billedet ideer fra. Hvis du har en idé i hovedet, men ikke har et billede af det, spørger en ven eller endda din valgte tatovør (se trin 3) til at trække det op for dig, er meget almindeligt.


  Ønsker at se nogle Award-Winning Tattoo Design?
  Chopper Tattoo - Den # 1 Tattoo Gallery på nettet

  En nem måde at begynde at få ideer til dig tatovering er at tænke på, hvad du nyder, hvad enten det er hobbyer, færdigheder, en placering, mennesker eller noget som helst andet i verden. Startende med disse kan give dig et indblik i, hvad der er vigtigt for dig - vigtigt nok til at blive sværtet ind under huden. Ligegyldigt hvad billede, du vælger, tager sig tid til at tale med din tatovør for at gøre det stykke helt unik, en Hovedidéen bag at få en tatovering udtrykker hvem du er, så få den samme tatovering som en anden person skal besejre det formål.

 2. Valg af placeringen af ​​tatovering er næste. Dette vil påvirke af, hvor stort billedet vil være, samt hvor meget det vil koste (se trin 3) og hvor meget det vil gøre ondt (se trin 5). Afhængig af din karriere, placere tatoveringer på mere synlige områder (såsom hænder, arme eller hals) kan være et problem. Ellers vælger, hvor på kroppen at sætte din nye kunst er hovedsageligt personlig, næsten enhver del af din anatomi er fair spil.
 3. Picking den tatovering shop og kunstner er meget vigtig. På dette tidspunkt, er du sandsynligvis mere end klar til at blive sværtet, men du skal sørge for din tatovering butik er ren, sikker og professionel. Tag dig tid til at besøge et par forskellige butikker i dit område, sammenligne dygtighed, erfaring og renholdelse af hver lokalitet. Mens du kigger rundt i butikken, se om du kan se en kunstner forberede en tatovering. Sørg for, at han tager friske nåle og rør fra forseglede kuverter. Desuden bør kunstneren bruge nye engangsbeholdere for hver farve blæk, samt bruge engangshandsker, når du arbejder.

  Porteføljer med billeder af færdige tatoveringer bør være let tilgængelige på alle tatovering butikker. Spørg om, hvad hver enkelt kunstners foretrukne stil for tatovering er, og dette vil hjælpe dig med at afgøre hvilken kunstner vil være bedst til blæk din valgte kunst. Hvis du har venner, der har tatoveringer, de er den bedste kilde til information. Spørg dem, hvor de fik deres blæk gjort, eller hvis de kender nogen i området, der gør store arbejde.

 4. Kostprisen for hver tatovering er unik for stykket. Kort sagt, du får, hvad du betaler for. De fleste butikker prissætte deres arbejde på en timeløn. Hver sats kan være unikke for hver kunstner så godt, da de alle har forskellige erfaringer. Forsøg ikke og prutte om prisen på en tatovering, det er meget respektløst over for en kunstner. Hvis du ikke har råd til at få, hvad du ønsker, skal du vente, indtil du kan - det vil være værd at investeringen.
 5. Needle smerter alt er relativt. Ja, er det vil gøre ondt en smule, men bare hvor meget afhænger af den enkelte såvel som placeringen på kroppen. Der er ingen faste "regler" om kroppens steder, som gør ondt mere end andre. Jo tyndere huden er i et område (dvs. jo tættere nerver er til overfladen), jo mere det vil gøre ondt.

  Kendte smertefulde områder langs rygsøjlen, halsen, indersiden af ​​armen, ribber, hænder og fødder. Du må ikke tage en aspirin før hånd at forsøge at mindske smerten, og dette vil kun tynde ud dit blod og gøre dig til at bløde mere i processen, hvilket gør det endnu længere tid at afslutte tatovering.

 6. Efterbehandling af en tatovering er temmelig darn simpelt. Efter tatovering, bør butikken give dig en liste af instruktioner, samt forsyne dig med, eller give dig en chance for at købe, noget salve. Jo større din tatovering er, jo længere skal forlade bandage / wrap på det. Din tatovering er et åbent sår, og den sidste ting du ønsker, er bakterier til at snige sig ind der.

  Find your dream tattoo! Valg af kunst til din tatovering kan være den sværeste del af processen.
  Find your dream tattoo! Valg af kunst til din tatovering kan være den sværeste del af processen.

  Uanset størrelsen af ​​din tatovering, bør du lade forbinding på i mindst to timer. Efter at have fjernet den, vaske tatoveringen med hånden og nogle mild sæbe, men ikke re-bandage tatoveringen. Efter let goldning tatoveringen, anvende nogle af salven tidligere nævnt. Genanvende salve tre til fire gange om dagen, mens din tatovering stadig er healing. Forvent at se nogle skruebrækkeri eller hud afskalning på tatoveringen - så fortvivl ikke, det er bare hudens naturlige helingsproces. Bare holde vask det let og anvendelse af salve, på mindre end to uger, vil din hud være tilbage til normal.

  Nu hvor du har en tatovering, når som helst du går i solen, er du nødt til at tage sig af det. Sørg for at anvende mindst SPF 30, fortrinsvis højere, til tatovering. Jo mere du udsætte tatoveringen for solen, desto hurtigere vil farverne blive kedelig.