O2s

Hvordan man får en militær rabat på værelser, når du besøger Disney World

Til gengæld for at tjene nationen

Til gengæld for at tjene nationen, har medlemmer af militæret en lang række fordele, ikke kun for sig selv, men også for deres familier. Et af de frynsegoder ved at arbejde for militæret er, at du kan få rabat værelser i alle Disney resort. Hvis du er særligt interesseret i at besøge Disney World, så du kan læse på nedenstående trin om, hvordan man benytte sig af den særlige rabat.

Hvordan man får en militær rabat på værelser, når du besøger disney world. Kendskab til de tilsvarende gebyrer.
Hvordan man får en militær rabat på værelser, når du besøger disney world. Kendskab til de tilsvarende gebyrer.

  • Grønne nuancer. Du vil blive meget glad for at vide, at for medlemmer af militæret, er der et hotel ved navn Shades of Green eller mere almindeligt kaldet som SOG, er udelukkende bygget til at servicere medlemmerne af militæret og deres familier. Hotellet omfatter et bundt af tjenester, såsom at tilvejebringe tilstrækkelig transport, billet reservation og salg, rekreativ aktivitet pakker og endda room service. Det er næsten ligesom en typisk kommerciel hotel, bortset fra at de ladede satser er yderst overkommelig. Der er endda parkeringsfaciliteter for nogle af hotellerne.
  • Kendskab til de tilsvarende gebyrer. For parkering, alle er opkrævet det samme beløb, uanset dit militær placering, hvilket er 5€. Dette kan synes dyrt for nogle siden, normalt er der ingen gebyr for parkering for de regelmæssige Disney resorts. Men hvad du betaler for parkering er lille i forhold til den rabat, som du vil få i forhold til opholder sig i en regelmæssig Disney resort værelse. Du kan også spare en masse ved hjælp af mini køleskabe i hvert værelse, da du bare kan købe dine drikkevarer på en nærliggende dagligvarebutik stedet for at købe dem hele tiden fra hotellerne.
  • Faktisk disney resort diskonteret billetter. Ikke alene er du fik lejlighed til at bo på Shades of Green, kan du også benytte sig af rabat til de faktiske entrébilletter til parken. Du skal bare nødt til at informere booking officer, at du køber dine billetter med en militær rabat. Alt du skal gøre er at præsentere din militære id og så kan du købe dine billetter. I nogle tilfælde er en voucher udstedt som du måske nødt til at have udvekslet ved billettering center, men det ekstra trin er det værd i forhold til den rabat, som du vil modtage.
  • Booking i forvejen. Det er klart, opholder sig på Shades of Green er yderst attraktiv for familier på et budget, så det er bedst at planlægge din rejse i god tid, så du kan sikre, at du kan sikre de lokaler, du ønsker. Det meste af tiden værelserne er fuldt booket flere måneder i forvejen, så hvis du kan planlægge din rejse mindst 6 måneder tidligere, så det ville være dejligt.


Medlemmer af militæret og deres berørte familier ofrer en masse i rækken af ​​tolden, så rabatter og privilegier som dette er godt fortjente at blive nydt og velplanlagt for. Det tilskynder dig til at rejse og ferie med din familie, mens du stadig er frivagt, så du kan få mest ud af din tid, mens du er sammen med dem. Det er organisationens måde at sige tak for den tjeneste, at et militært personel har bragt til nationen.