O2s

Hvordan man bruger melatonin til at bekæmpe jetlag

Rejser fra det ene sted til et andet er trættende nok, men hvis du flyver over store afstande, kan jetlag være en stor ærgrelser. Snarere end at træde ud af flyet begejstret fra turen, forlader jetlag dig følelsen udmattet. Den gode nyhed er, at der er måder, du kan modvirke effekten af ​​jet lag, og et af disse retsmidler er at bruge kroppens naturlige søvn støtte medicin - melatonin. Her er hvordan du kan bruge melatonin til at bekæmpe jetlag.

Trin 1

Forstå jetlag. Din krop har normalt en hård tid justere, når du flyver på tværs af tidszoner, og nogle tidszoner kan være værre end andre. Det er bevist, at passage fra vest (Pacific Standard Time - PST) mod øst (Eastern Standard Time - EST) er hårdere på din krop. Dette skyldes, at Dagen slutter før end du er vant til (med et helt 3 timer). Din krop kan ikke gøre switch, der hurtigt, så det stadig ønsker at producere højere niveauer af melatonin. Det er, hvad holder dig vågen endnu udmattet, og som regel ramt af en hovedpine.

Hvordan man bruger melatonin til at bekæmpe jetlag. Forstå jetlag.
Hvordan man bruger melatonin til at bekæmpe jetlag. Forstå jetlag.

At flyve fra øst til vest er ikke så slemt. Du skal bare holde op et par timer senere. Det er returflyvningen, der uundgåeligt vil efterlade dig beskæftiger sig med en form for jetlag.

Trin 2

Få dosis højre. Før du begynder popping melatonin kosttilskud, så tal med din læge om den anbefalede dosis. Det vil variere meget afhængigt af din kropsbygning og din generelle sundhed. Din læge vil også overveje længden af ​​dit fly, din alder og eventuelle medicin, du tager, før han ordinerer ethvert beløb af melatonin til at hjælpe med din jetlag opsving.

Trin 3

Tag melatonin før din tur. Selvom din krop producerer det naturligt, kan du tage melatonin kosttilskud for at hjælpe med at bekæmpe og overvinde jetlag. For at forhindre det, begynder at tage melatonin i de få dagene op til din flyrejse. Tager det i aften er nødvendig, således at din krop blidt sanser, at søvn skulle komme tidligere på aftenen.

Trin 1. Få dosis højre.
Trin 1. Få dosis højre.

Fortsæt med at tage melatonin under dine rejser for at give dig selv den bedste chance for helbredelse fra jet lag. Hvis du rejser fra øst mod vest (EST til PST), skal du blot gange antallet af tidszoner, som du kommer til at flyve på tværs med 2/3. For øst til vest rejser tværs 6 zoner, ville du brug for 4 dage opsving. Tilsvarende, hvis du er ude at rejse fra vest til øst, divideres antallet af tidszoner, som du rejser på tværs af to. Dette vil gøre din forventede opsving fra jetlag 3 dage. Afhængigt af hvilken vej du rejser, melatonin tage i 3 til 4 dage efter du rejser så godt, eller over hele længden af ​​den tid, du overvinde jetlag.

Trin 4

Andre søvn hjælpemidler skal hjælpe også. Ud over at tage melatonin, kan du også ændre din krops søvnmønster med andre medikamenter. Tal med din læge om over-the-counter medicin, der vil hjælpe dig falde i søvn tidligere. Du kan også gå med det velkendte afhjælpning af nogle cookies og varm mælk. Det lyder fjollet, men selv denne sengetid snack vil slappe af din krop, og hjælper dig til at falde i søvn og komme hurtigere fra jet lag.