O2s

Hvordan man bruger en ultralyds smykker renere

En ultralyds smykker renere er en teknologisk udstyr beregnet til at fjerne snavs og skidt fra smykker elementer såsom ringe, halskæder, ure osv. Det er en anordning, let tilgængelige i butikkerne og homeshopping netværk. Den ultrasoniske smykker renere har to store dele: motor og rengøring tank. Andre modeller eller mærker kommer med en bakke eller en kurv. Bare sæt den i en normal stikkontakt, og du er god til at gå. Det er virkelig nemt at bruge og med blot 5-7 minutter, vil dine smykker være god som ny. At være dygtig på, hvordan en ultralyds smykker renere virker, læse nedenstående trin og begynde rengøring væk.

  • Begynd renseprocessen. Maskinen leveres med en manual, som du kan læse igennem for at guide dig med trinvis proces. Til at begynde, fylde rengøring tanken med frisk lunkent vand eller en ren op-løsning. Rengøringsmidler komponere grundlæggende af forbindelser, som mindsker overfladespændingen af ​​en opløsning eller væske, som gør det muligt at sprede sig uden vanskelighed. Husk at holde sig væk fra rensning instrumenter med visse syrer og blegemiddel. Det vil ødelægge de naturlige elementer i dine smykker.
  • Sæt dine smykker i. Det næste skridt er at indsamle alle de smykker, der har brug for rengøring og lægge det i kurven, bakke eller i rengøringsbranchen tankens. Når de er på plads, denne tænde og se som motoren begynder at skabe ultralyd kraft formidles gennem pulserende energi strømninger. Denne renere generelt offentliggør omkring 40.000 energibølger / sekund. Amazing huh? Som du ser nøje, vil du bemærke små bobler ramlede mod hinanden skabende kraft, der kommer i mellem bittesmå dele af dine smykker. Dette kan ikke gøres med bare at bruge en simpel renere og håndklæde da det går i bittesmå dele af din smykker dermed rengøring det grundigt.
  • Sluk for det og nyde det. Se som ultralyd smykker renere udrydder skidt fra din ring, se, eller halskæde. Giv det omkring 5-7 minutter af rengøring handling, og når processen er færdig, kan du slukke for kontakten og se snavs fra dine smykker sig ned på sengen af ​​maskinen. Tag smykker ud af rengøringen tank og forsigtigt vaske af med vand. Tør hver tilbehørsdel ren og tør med et stykke stof.


Og du er færdig

Hvordan man bruger en ultralyds smykker renere. Begynd renseprocessen.
Hvordan man bruger en ultralyds smykker renere. Begynd renseprocessen.

Og du er færdig! Simple er ikke det? Vær ikke bange for at prøve nye og nyttige gadgets, der kan gøre dit liv nemmere. Det er altid godt at udforske på visse teknologiske enheder skabt til at gøre dit liv problemfri. Hvem ved, at rengøring smykker kan være så nemt, med blot et tryk på en knap, kan støvpartikler, tørret op og ned mellem bittesmå dele af dit ur eller halskæde blive elimineret. Den ultrasoniske smykker renere kan hjælpe dig med at spare en masse penge ved at begrænse din trang til at købe nyt tilbehør. Også, kan nogle af jer være på vagt over effekten af ​​løsningen og bobler på dine smykker, ærgre ikke, som det gør ingen skade overhovedet.