O2s

Hvordan man bliver en college football coach

En college football coach

En college football coach, især cheftræner, er en generel. Han opfatter hele spillet plan, der vil føre sit hold til sejr. Holdets succes, såvel som hans, vil afhænge af hans evne til at træffe beslutninger og udføre dem på praksisfeltet og under pres-fyldte øjeblikke i spillet.

Hvordan man bliver en college football coach. Kend de grundlæggende krav for at blive en college football coach.
Hvordan man bliver en college football coach. Kend de grundlæggende krav for at blive en college football coach.

  1. Kend de grundlæggende krav for at blive en college football coach. Hvis du kigger op jobopslag til college football coach, vil du se, at stillingen kræver som regel en bachelorgrad. Nogle gymnasier endda foretrækker en Master grad. Dette er fordi undervisning opgaver også kan tildeles en træner. Fysisk uddannelse er naturligvis ofte betegnet emne, så du skal have de rigtige certifikater eller licenser og andre kvalifikationer til at undervise dette kursus. Ligesom med alle andre job, er tidligere års relateret erhvervserfaring også nødvendigt. Det siger sig selv, at du skal være velbevandret i NCAA regler og forskrifter.
  2. Har evnen til at spotte potentiale og udvikle det. College fodbold trænere er en kombination af talentspejdere og mentorer. De er forventet af skolens administration til at udvikle teamet og det indebærer at være i stand til at rekruttere de rigtige studerende. Det første en fodboldtræner skal gøre, er at lokalisere, hvor studerende har ret atletiske evner for spillet. Det næste skridt er at sammensætte et træningsprogram, der vil finpudse sådanne evner. En coach bør derfor ikke kun har et indgående kendskab til boreteknikker men bør også have intuition til at opfatte talent. Professionel fodbold karriere begynder ofte i college og college football coach spiller en væsentlig rolle i disse formative år.
  3. Kend de andre aspekter af jobbet. Opbygning af en slagplan portefølje, udforme og gennemføre uddannelsesprogrammer, administrerende trænerstaben og fodboldhold - det er de centrale opgaver af cheftræner. Men der er andre opgaver, der er involveret, som måske ikke direkte relateret til coaching fodbold. Head coaches er ofte det offentlige ansigt, der repræsenterer et kollegium team. Du kan blive lejlighedsvis opgave at gøre nogle offentlige taler, for det meste til at fremkalde skole og EU-støtte til holdet og fremme dens image. Der er også finanspolitiske ansvar. Ud over at administrere fodbold holdets tildelte budget, kan du blive bedt om at hjælpe på nogle fundraising eller andre indtægtsskabende projekter.
  4. Begynde at opbygge din karriere tidligt. College fodboldtrænere som regel starter ud som graduate assistenter, der frivilligt sig til atletiske afdelingens trænerstaben. Du vil sandsynligvis blive tildelt underordnede opgaver i starten, men det er forventes i enhver læreplads. Det vigtige er at komme ind i coaching cirkel tidligt, selvom det er bare en ydmyg position. Når du er inde, kan du drage fordel af de muligheder, der måtte opstå. Pluk cheftræner hjerne hver chance du får. Etablere gode forbindelser med andre medlemmer af trænerstaben. Begynde at opbygge en omfattende og pragmatisk forståelse af spillet. Hvis du viser en masse ånd og klarer sig godt, vil du i sidste ende få mere vigtige ansvar. En cheftræner brev af anbefaling eller henvisning kan helt sikkert øge dine chancer senere.

Coaching et kollegium fodboldhold er naturligvis ikke en let opgave

Coaching et kollegium fodboldhold er naturligvis ikke en let opgave. Passion for spillet vil fungere som din inspiration. Solid viden og færdigheder vil få dig til toppen stedet.