O2s

Hvordan man ændrer en tatovering

Mange mennesker får tatoveringer uden egentlig at tænke på design

Mange mennesker får tatoveringer uden egentlig at tænke på design, og de fleste af dem fortryder de tatoveringer, som de har efter et par år. Hvis du er en af ​​de mennesker, der ønsker at ændre deres tatovering, der er en løsning, som du kan gøre. Du kan få det ændret til et andet design eller endda fjernet. En masse af tatovering kunstnere gøre cover-ups. Dette kan drastisk ændre den måde, din tatovering ser ud. Hvis du ønsker at ændre din tatovering, bare følge de enkle trin herunder.

Her er de trin til, hvordan du kan ændre din tatovering:

Beslut dig for tatoveringen. Den første ting

Hvordan man ændrer en tatovering. Beslut dig for tatoveringen.
Hvordan man ændrer en tatovering. Beslut dig for tatoveringen.

Beslut dig for tatoveringen. Den første ting, du skal gøre, er at beslutte, om du vil have din tidligere tatovering skal dækkes op, eller hvis du ønsker at slette den helt og erstatte den med en anden, som du gerne bedre. Hvis du beslutter, at du blot ønsker at dække op tatovering, kan du fortsætte med nedenstående trin. Hvis du beslutter, at du vil fjerne den nuværende tatovering og erstatte den med en ny, skal du konsultere en hudlæge, så tatovering kan fjernes med dermabrasion eller laser behandlinger. Tag ikke, at du er nødt til at gå gennem flere sessioner, før tatoveringen forsvinder og procedure gør ondt en masse. Fremgangsmåden kan også være dyrt.

Find en god tatovør. Det næste skridt er at kigge efter en god tatovør, der kan dække op din tatovering. Forskning om nogle af de bedste tatovering kunstnere i dit område. Mest tatovering kunstnere er i stand til at gøre cover ups. Besøg den tatovering salon af kunstneren og se, om der er nogen prøver af dækslet ups at tatovør har gjort. Hvis du er tilfreds med det arbejde af kunstneren, fortsætte med de næste skridt. Ellers skal du kigge efter en anden kunstner, som du er komfortabel med.

Mødes med den tatovør. Planlæg et møde med den tatovør, du kommer til at arbejde med. Vis den tatovering, som du ønsker at dække op og fortælle tatovør, hvad du ønsker, at nye tatovering at se ud. Hør nogle af kunstnerens forslag så godt. Før du foretager en endelig beslutning om din nye tatovering, skal du sørge for, at du virkelig lide den nye tatovering, som du vil få. Det vil hjælpe, hvis tatovering du vil få en stor betydning for dig, så du vil ikke fortryde at få det.

Få tatoveringen. Planlæg din tatovering session

Mange mennesker får tatoveringer uden egentlig at tænke på design. Find en god tatovør.
Mange mennesker får tatoveringer uden egentlig at tænke på design. Find en god tatovør.

Få tatoveringen. Planlæg din tatovering session. Før sessionen starter, så spørg dig selv igen, hvis du er sikker på design, der vil blive tatoveret på dig. Hvis du er sikker, skal du gå videre og få din tatovering.

Det er de enkle trin

Det er de enkle trin, du skal gå igennem, hvis du ønsker at ændre din tatovering. Inden få en tatovering, skal du tænke over det og igen, så du ikke vil fortryde at få det efter. Dette vil sikre, at du ikke vil gå gennem nogen dermabrasions eller tatovering fjernelse sessioner i fremtiden.