O2s

Hvordan man åbner en Seiko ur

Åbning af et Seiko ur afhænger af

Åbning af et Seiko ur afhænger af, hvilken slags bagcoveret det har. En Seiko ur kan have en prespasning sag bagsiden, en skrue ned sag bagside eller en skruet ned sag bagside. Det afhænger af den type ur, du har. Hvis du ikke har tid til at gå til et ur værksted for at få din Seiko ur åbnet, kan du gøre det på din egen.

Ligegyldigt hvilken form for Seiko ur tilbage dække du vil åbne, så sørg for, at du håndtere det med forsigtighed. Så meget som muligt, har en professionel gør det, så du ikke behøver at bekymre dig om at ødelægge nogen af ​​de dele af dit ur og at skulle bruge på at erstatte dem.

Hvordan man åbner en seiko ur. For prespasning sagen tilbage omfatte.
Hvordan man åbner en seiko ur. For prespasning sagen tilbage omfatte.

Nedenfor er de trin, hvordan du åbner hver slags bagside:

For prespasning sagen tilbage omfatte:

  • Forbered de materialer, du får brug for. Du skal bruge en vagt kniv eller ethvert materiale med en tynd, flad spids, såsom en skruetrækker. Uanset hvilket materiale du vælger at bruge, så sørg for at du ikke er for skarp til at skade overfladen af ​​din Seiko ur.
  • Åbn bagklappen. Langs kanten af ​​bagsiden, kan du finde et lille hul, hvor du kan glide din kniv i. Gør dette og vride kniven, således at mellemrummet vil løsne sig. Gør dette omkring kanten af ​​ryggen sag, indtil låget helt løsner og kan tages ud. Husk at holde på uret stramt, således at hvis noget skulle springe ud, vil du ikke have svært ved at finde det.

For skruen ned sagen tilbage omfatte:

  • Forbered de materialer, du får brug for. Du skal bruge en justerbar sag oplukker.
  • Sæt den justerbare sag åbneren på plads. Juster lugs i sagen åbner indtil den passer bagsiden sag lige højre. Stram sag åbner, så den holder sagen tilbage på plads. Dette vil sikre, at pakningen ikke bare springer ud, når du skrue tilbage tilfælde.
  • Åbn bagklappen. Tag fat i sagen åbner og drej det mod uret for at løsne bagcoveret.

For det skruet ned sagen tilbage omfatte:

  • Forbered de materialer, du får brug for. Du skal bruge en mini skruetrækker sæt og et ur kniv eller et materiale med en flad spids.
  • Åbn bagklappen. Du skal bare dreje skruerne mod uret med en passende mini skruetrækker. Brug et ur kniv eller et materiale med en flad spids til at løsne bagcoveret gennem den lille forskel på bagsiden. Gør dette på samme måde, som du gjorde med prespasning sagen tilbage dække.


Det anbefales

Det anbefales, at du åbner uret i et område, hvor du vil have plads nok til at bevæge sig rundt og ikke miste de små dele af uret. Nogle dele kan være svære at finde. Det vil være en stress at skulle købe disse dele, hvis du mister dem. Husk også at sætte tilbage dit ur sag bagcoveret på korrekt, især hvis det er vandtæt. Du ønsker ikke at ødelægge dit ur!